Seyma55 Kızlar bakım ürünlerinde neleri tercih ettiniz kararsz kaldm çok bilgilendirirseniz sevinirim 😊
Melegimm19 Seyma55 Doğumum kasımda nasipse daha almadım ama araştırmalarım sonucu mustelada karar kıldık canım 😊
Merve612506 Seyma55 MUSTELA setini aldım DESİTİN pişik kremi aldım BİO BABY bebek yağı bide SİVENO çamaşır detarjano ve emzik biberon temizleyici PUMPERS PURE bezi UNİBABY ıslak mendil
Seyma55 Melegimm19 benimde kasımda canm şimdiden arastıriyorum bende .deterjan flan onları ne alcaksn ? Pisik kremi?
Melegimm19 Seyma55 pişik kremide mustela alıcam canım deterjan olarak green clean almayı düşünüyorum araştırdığıma göre içeriği temiz 😊
Merveogz Merve612506 SİVENO deterjan içeriğide tamamen temizdir . Dalan sabun tozu da içeriği kimyasalsız . MUSTELA komple seti aldım ama DESİTİN pişik kremi içerigide temiz . Temiz derken kimyasal yok uni baby yeni doğan ıslak mendil içeriğide kımyasalsız .
Esraygtf Mühendisinoğlu diye bir hesap var orda sayfa sahibi bebek bakımıyla alakalı ürünlerin incelemesini yapıp yıldızlar listesi oluşturuyor. Ucuzda mevcut pahalıda. İnceleyin mutlaka
Hnfvndk Seyma55 ınstgramda muhendısınoglu var tatlım oraya bakmanı tabsıye ederım.urunlerın ıcerıklerını araştırıyo
Medinemedi Seyma55 ya ben e bebek aldım şampuan ve masaj yağını bana güzel gibi geldi bi doğdun bakalım ama mustela tercihimdi aslında ama alamadım bu seferlik böyle deneyim dedim