ftmhmt_6 Zeynepzeze bugün 33+0 ağrılarım kramplarım çok fazla özellikle geceleri artıyor aşağıya hiç eğilemiyorum aşırı iştah artışı doymuyorum 🙃
Taneminci Zeynepzeze bebeğin bir yerde toplanması mı desem 🤦🏼♀️ Deli gibi iştahımın açılması mı desem 🤦🏼♀️ Çatı ağrısı mı desem 🤦🏼♀️ Doğum korkusu mu desem doğum sonrası korkusu mu desem 🤦🏼♀️ Sürekli gelen ağlama hissi mi desem 🤦🏼♀️😂😂😂
Rabiaibrahim0803 Zeynepzeze yaa bende 37+1 gunluk hamileyim ve oyle duzenli yuruyus yapamiyorum insallah artik basliycam doktor soyledi yap diye ama useniyom be
Zeynepzeze ftmhmt_6 Aynıları bende de var, birde karnımın içi acıyor resmen bebek sertleştikçe oluyor sanırım 🤷♀️
Zeynepzeze Taneminci Bu iştah ne olacak hiç doymuyorum 🤦♀️ Her yerim ağrıyor. Bir iş yapınca hemen yoruluyorum sırtım belim kopuyor
Zeynepzeze Rabiaibrahim0803 Biraz daha erken başlaman lazımdı canım. Yine de başla çok faydası oluyormuş Doğum da
Taneminci Zeynepzeze sadece salonu süpürüyorum belim kopuyor bazen mutfagı topluyorum belim kopuyor hareket edemiyorum nolcak bilmiyorum evi zar zor siliyorum 🤦🏼♀️
defne55 Zeynepzeze 30 haftaya kadar insanın bütün hazırlığını işini gücünü yapması gerek ki 30dan sonrası yatarak halsizlikle geçiyor demekki 🤦♀️
Zeynepzeze defne55 İyi ki her şeyi halletmişim, şimdi dışarı çıktığım da yarım saatten fazla dolaşamıyorum. Siz de halletmişsiniz sanırım eksikleri ☺️
Zeynepzeze Melike11 Cidden son zamanlar daha zormuş. Uyuyamıyorum bile artık, bende diyorum doğsun diye sonra da üzülüyorum erken gelme zamanın da büyü de gel diye 😂
Taneminci Zeynepzeze sonrasında bu işleri yapmaya bile zamanımız kalmayınca bu zamanları arayacağız gibi 🙈
defne55 Zeynepzeze aynen öyle canım hallettim bende yürüyemiyorum valla hemen nefes nefese kalıyorum 🤭
Melike11 Zeynepzeze 😂 Ben 32 de işten ayrıldım işte çok iyiydim.Evde işlerimi hallederim temizlik falan diyodum ki pilim bitmiş.Abim de diyor devlet boşuna bu haftada izin vermiyo biliyor pilinizin bittiğini😂
Offmomm Zeynepzeze aynısı aynısı 😁 sırt ağrıları dayanılmaz. İşe gitmek artık çok zor geliyor. Vitaminlerin etkisi bittiii bence 😅