Gamzezz Merhaba ablalarim kardeşlerim.anakucagi almak istiyorum ..110 lira civarı hepsi buradada.sizce ise yarar midir.Çünkü maddi olarak çok elverişli değiliz.boşa gitse üzülürüm .
Muallimehanim Gamzezz Şimdi şöyle dersen ki ben bebeğimi koltukta da yatırırım benim için fark etmez gecede beşiğinde yatar o zaman almana gerek yok. Genelde oturma odasında falan işe yarıyor koltuğa yatırmıyosun da ona koyuyosun öyle düşün. Aman aman gerekli bişey değil bence
R_abia Gamzezz bende düşündüm ne alsam ne alsam diye babynest daha mantklı geldi 55 tlye vardı nette daha uygun hem ilk 3 4 ay çok lazım olcak diye bilemedim oyüzden yatak gibi olsun biyere gidince de götüreyim diye düşğndüm
Serpilataman Gamzezz bencede gerekli bir şey değil zaten çabuk büyüyorlar çok kullanamıyorsun istek meselesi herkesin düşüncesi farklı 🤷🏻♀️
Bebegiiim Gamzezz Canim.bende cok kararsizdim almayacaktim takii arkadasim dogum yapincaya kadar her odada kullaniyor mutfaga gitse cocugu mutfaga yanina koyuyor baska odaya gitse oraya goturuyor bence kullanisli bisey yani bebek hep yaninda oluyor . Ama bebek arabasinin puseti varsa oda ayni isi goruyor
Bebegiiim Gamzezz Ben bebek arabasi almadan once ana kucagi aldim sonradan pusetli araba olunca keske almasaymisim dedm cunku pusetlede ayni seyler yapilabiliyor yani bosa masrafa gerek yok canm
defne55 Gamzezz bende ilk başlarda almak istiyordum ama sonradan vazgeçtim valla gündüz koltukta yatar gecede beşiğinde iki ay sonra kullanmayacağı şeye niye para vereyim ki
sevmeh Gamzezz reflü yatağı al bence onu alana kadar canım en azından kustu mu boğazına mı kaçtı diye endişe etmezsin ben öyle yapacağım gece de beşiğin içine koyup yine onda yatıracağım 🤗
sevmeh Gamzezz ikinci el al canım dolap uygulamasından temiz kullanıp satanlar var eğer sorun değilse senin için alabilirsin ordan, senin alacağınında az değil parası 🙈
Cburc Ben yeni aldm 100 tlye babymall dan koltukta yatırmak istemedm misafirlikte cok işe yarayacak ek gıda dönemnde fln
Mlssa Gamzezz Ben alacaktım ama park beşiğimin ayrı bir aparatı var anakucağına benziyor sallanıyor falan o yüzden almadım imkanın varsa bence alabilirsin ya da babynest hangisi işine gelirse fiyat olarak👍🏻🌸
Xmom Ben de alacaktım fakat baktım döküntü gibi geldi. Bebek kolik ve ya çok gazlı bir bebek olursa, ya da bir bakarım doğduktan sonra çok ihtiyaç gibi görürsem hamak tarzı bisey almayı düşünüyorum
Sultandey Paranı kesinlikle boşuna harcama ona vereceğin paraya bez al. Biz almadık hediye geldi kaç kere kullandın dersen 2 belki
Ozderr Gamzezz almak için acele etme derim ben de doğana kadar aman ne gereksiz bişey almam napacam diyordum bebegim doğdu kolik gazlı bir bebek 😑 maalesef şimdi almam dediğim ana kucağının titreşimli olanlarına bakıyorum gaz masajı yapan minderi oluyor öyle bişey alacam maalesef 😏
Fatmautku Gamzezz canım nerede yaşıyorsun eğer yanlış anlamazsan benim kullanmadığım bir pusetim var sana vermek isterim
Trabzon61 Gamzezz ben almadim hicbir eksikligini de yasamadim tatlim. Ana kucagi derken , anadizinden bahsediyorsan eger, ondan aldim cok ise yariyor. Letgo da sifir satilan urunlerde var daha uygun canim.