Aslicrn Kizlar doktorum mustela catlak kremi onerdi kullanip memnun olan veya olmayan var mi? Birde baska onerceginiz urunler varmi hindistan cevizi yagini cok duyuyorm bu ara neler kullandiniz almadan sizr sormak istedim
Damla6606 Aslicrn mustela kullandım ben ilk hamileligimde şimdide kullanıyorum hiç çatlagım olmadı bi kac kezde badem yagı sürmüştüm
meva_ Aslicrn ben hiçbişey kullanmadım canım ara da bi bebe yağı sürdüm o da toplasan 5 kere değildir çatlağım olmadı ama ben mustela ve lierac daha çok duydum kendi doktorum da lierac önermişti ama forumda zeytinyagı hindistan cevizi yagı vs kullanan var ☺️
Fatmaslkunl Aslicrn mustela kullanıyorum 33e kadar tek bir çatlak yoktu.34+4deyim ne kadar sürersem süreyim göbeğimin etrafı çatlamaya başladı.
bilisimci Benim cildim çok kuru. Şimdi 8. Ayım bitiyor. 2 şişe mustela çatlak öncesi yağ kulandım ama göbeğimin altında çatlak başladı. Bazen her gün bazen 3 günde bir kullandım belki o yüzden. Lierac da kullandım ama cildimin kuruluğuna yeterli gelmedi pul pul dökülüyordu cildim. Şimdi doğuma az kaldı diye yeni mustela yağ almadım badem yağı kullanıyorum ve göbek altıma mustela çatlak sonrası serum
Dorukus Bende lierac kullanıyorum ve Hindistan cevizi yağı, ilk gebelikten kalma birkaç çatlağım var şu an 32.haftaya girecem yeni çatlağım yok , gündüzleri evde yağlanıyorum genelde sürekli aklıma geldikçe
Aslicrn Dorukus tesekkur ederm hindistan cevizini bende denicem. Yag olarakmi kullaniyosunuz yoksa krem gibimi
Dorukus Aslicrn yağ olarak, dermoeczanem diye bi site var orda indirimler oluyor, ben ordan almıştım bakabilirsiniz
sssibel Aslicrn Bende genetik die düşünüyordum hamilelik öncesinde birkaç kilo alıp çatlamıştım dizlerimden falan ama hamilelik boyunca bio oil kullandım son haftamdayım çok şükür hiç çatlağım olmadı ama her gece düzenli olarak kullandım.
sssibel Aslicrn Bildiğim kadarıyla tek çeşit resim yüklemeye çalıştım ama oldu mu emin değilim 😀 [url=https://hizliresim.com/YdqmPZ][img]https://i.hizliresim.com/YdqmPZ.jpg[/img][/url]
Zeynepzeze Mustela kullandım çatladı karnım hep. Ben bu kremlerin çok etkisi olduğunu düşünmemeye başladım sürekli nemli tutup her hangi bir krem sürmek daha mantıklı sanki.. Birde hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum