Aysaa 37 haftamdayım doktoruma sordum aman ne çatısı eskiden çatı mı varmış her türlü çıkacak diyor böyle bişey varmı ya çok sinir oldum şimdi ya darsa sorun yaşarsam diye korkum arttı 😡
Esramese Aysaa benimde ozel normal cati muanesi yapilmadi sancilrm sıklasinca açıklık muanesine gonderdi heralde ordan onada bakilmistr
Minnosunannesii Çatı muayenesi son zamanlarda çıkan bir şey bence. Bende hiç muayene olmadım 39. Haftada normal doğum yaptım zaten sancı gelince açıklığına bakıyolar önceden anlamak bana pek inandırıcı gelmiyor
anapanda12 39+1de dün doğurdum ve benim doktorumda çatı muaynesi yapmadı çünkü bebeğim zayıf olucaktı belliydi ama senin doktorunun tutumu ve yapmama sebebi tuhaf kaçtı
Umutuzolm_37 Bende yarin olcam keşke benim de doktorum yapmasa cok dogru eskiden çatı muanesi mi varmış simdi cıktı devlete yapmıyorlar dogum aninda belli oluyormus cati dar bahanesi ile hemen sezayana alıyorlar oysq çatı rahim esnek bi yapi dogum aninda esniyor belki o an kendimi sıkacağım sonra hemen dar diyecek bence dogum aninda belli olur
Serpilataman Aysaa bencede söylediği doğru benimde çatı muayenesi olmadı 39+6 da ilk bebeğimi doğum yaptım zaten sancınız gelince bakıyorlar doğuramıcaksanız sezaryene alıyo önceden bakıpta 2 hafta önceden almıyor doktor illaki sancını bekliceksin allah göstermesin başka bir sıkıntı çıkacak olursa onu usg muayenesinde söyleyip karar veriliyor
Melisa8 Bende ozelde muayene oluyorum benim doktorumda gerek gormedi , eger bebek çok irileşirse o zaman muayene ederim dedi 😊
Minik_Hanim Aysaa bence olmamalı.. doktorum benim çatim için 3 kg üstünü normal doguramazsin dedi.. bunu bilmeden normal için zorlasam kendimi muhtemelen bütün kaporta dağılacak iç dış dikiş dolacak her yer.. 20 30 dikislik olacaksam sezeryan bin kere tercih ediyorum 🙄
R_Arslan Minik_Hanim kesinlikle ayni fikirdeyim. Gecen bi arkadas yazmisti daha doktorum cati muayenesi yapmadi catm darmis heryerim yirtildi ozel bolgem sisti iltihaplandi 1 hafta hastanede yattim yazdi. Kesinlkle ben yaptircam cati muayenesi.
butterfly4 @Aysaa ben devlete gidiyorum 35+2 yim nst ye giriyorum her hafta, sordum çatı muayenesi yapacakmısınız diye nst de sancın çıkarsa yaparız dedi, ama bu açıklık var mı doğum başlıyor mu muayenesi olacak herhalde ben de merak ediyorum
Aysaa Bende bebek iri olduğu için korkuyordum yapar diye düşündüm böyle bişey diyince şok olduk doktorum normalde de çok komik bi adam ama böyle tepki de beklemiyordum yani 😂 😂 Teşekkür ederim hepinizeee forumda sorun vardı giremiyordum o yüzden geç yazdım neyseki biraz içim rahatladı bende çok gerekli bişey sanıyodum 🙄