Cigdem30 Guatirım 5.29 cikmis 20 haftalik gebeyim ilaci kulanmama ragmen yukselmis gecen ay 1.7 dusmustu bu ay yine yukselmis yanlis ne yapyorumki yukseldi anlamadim cok uzgunum 😔###
CicekGirayBysl Cigdem30 üzülmeni gerektirecek bi durum yok canım gebelikte düşüp artabilir. Endokrin bölümüne gidin ilacın dozunu ayarlayacaklardır. Bende de gebeliğe bağlı troid çıktı 3. Ayımdan beri kullanıyorum ilaç 25 mg yarısıyla başladık şuan 50 mg çıktı
yasegazi Cigdem30 kaç mg lık ilaç kullanıyorsun benm ilk gebeliğimde 44 çıkmıştı 6. Haftada düşük yaptım.euthirox 100 mg kullanıyorum şuan daha düşük kullanıyorsan doktor kontrolunde dozu arttrılabilir
Cigdem30 yasegazi canim 25 mg kulaniorum aslinda doktor artiralim dedi korktum yuksek dozaj zarar olurmu bebege diye
yasegazi Cigdem30 zarar değil aksine bizim tiroidlerimizin salgılamadığı ve bebek için gerekli olan hormonları bu ilaç veriyor ben şuan 10 haftalığım doktorlarım her şeyin yolunda oldugunu söylüyor. Bence sen endoktrin doktorunla mutlaka bir görüş canım