LittleMan İkiz erkeklerim olacak ama daha bulamadım tamam kesin bu olsun diye 😞😞 Ediz ismini cok beğeniyorum bide Eymeni ama uyumlu olmuyor ? Ediz Aras mı olsa napsam
duyguozdemir LittleMan canım ben salı doğum yapıyorum kısmetse ama oglumun hala bir ismi yok benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben begenemiyorum böyle nereye kadar isimsiz olacak yavrum hiç bilmiyorum🙁
Msy16 LittleMan bende ikiz bekliyorum canım biri kız biri erkek erkek olanın ismi Yekta olucak allahın izniyle istersen bi düşün Ediz ve Yekta ikiside çok asil geliyo kulağa
-gyns- Biz 21 +1 iz.. Agah Öktem düşünüyoruz oğluşumuz için.. Umarım sizde sadece kulağa güzel gelen değil, anlamıda güzel olan çok çok çok güzel isimler bulursunuz🌸..
Havaa Benimde 2 buçuk ayım kaldı oğlumuzun adını önce( Yasin kattık sonra Emirhan erhan ) ensonda yusuf kararı aldık sağlık bir şekilde her kes kucağına almayı nasip eylesin
meltemleung Benimkiler kiz ama unisex isim güneş, kökçin,ayçin hatta kendimizde uydurabiliriz dioduk yultem koycaktik.esimin adi yuchung bnm adim meltem farkli kimsede olmasin diosaniz boyle kombinasyonlarda dusunebilirsiniz..