Yasemineliz Kızlar selam 19 haftalık hamileyim saçlarımı organik boyayla boyatmak istiyorum acaba bir zararı olur mu bebeğe .?
Cigdem07 Yasemineliz hiç bişey olmaz boyayabilirsin :) ben 3. Ayım bitti boyadım her ay boyuyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece evde boyuyorsan balkonda boya 😉
Svl01 Ben de 3 ayı bitirdim ben de düşünüyorum canım organik boyalarla 3 aydan sonra boyatılabilir diye bir çok uzmandan bilgi aldım. Tabiki risk hep vardır ama böyle de olmuyor malesef
SemaAsya Yasemineliz Nasıl bir şey olmasını bekliyordunuz ve ne olmadı acaba? Bilgi verebilir misiniz?
Mirayemir Aydan sonra evde esim boyadi sonra 6.ayda boyadik bide doguma yakin düşünüyorum kafa derinde boyanin kana gececegi bi yaran yoksa ve boya kokusunu solumadigin surece bisey olmaz canim😊
butterfly4 @Yasemineliz 25 haftalıkken boyamıştım, ama o kadar rahatsız oluyordum ki çok mutlu olmuştum kendime gelmiştim, şimdi 35 haftalığım, 37-38 iken bi kez daha boyamayı düşünüyorum
Yasemineliz butterfly4 iki gün önce bende boyattım gerçekten insan rahatsız oluyor allah onu hep koruyor merak etmeyin 🤗