Tuba_ 6 haftalık hamileyim bugün wc ye cıkınca azıcık kahve rengi sumuk gibi akıntı oldugumu fark ettim bu 3 gebeliğim diğer 2 gebeliğim olumsuz oldu kaybettim bebeklerimi kan pıhtılaşması varmış bende şimdide iğne ilaç kullanıyorum acaba neden olmuştur cuma günü randovm var doktora gidicem korkmalımıyım
Mucizem00 Tuba_ bence Cuma’yı bekleme hemen git kanama veya kahve akıntı iyi değil bunu en iyi doktorun bilir önlem alınır vakit kaybetme hemen git
Mlkemrecre Tuba_ Cuma'yı beklemyin Bnce hemen gidin benimde o haftalarda lekem geldi düşük tehlikesiydi.
Gnt38 Tuba_ korkma inşallah kötü bise değildir bende 6. Haftamdayım 2 gün önce kanamam oldu kese etrafım kanla doluymuş yatmam soylendi yerlesme kanamasi diye düşünme yerleşmiştir artık yerlesme kanamasi olmaz demişti bana doktorum en azindan bi acile gidip bebegine baktirabilirsin icin rahat eder
neslihanuluumut Tuba_ canm bende 2 düşük yaptım benimde kan pıhtılaşmam var oksapar iğnesi coraspin progestan kullandım diğerlerini 6 ncı ayında bıraktım şimdi sadece iğne kullanıyorum 3 ay boyunca kanama gördm çok şükür atlattım şimdi 37 haftalığım umudunu asla kaybetme sadece allaha bırak ve sabret korkma
Eminegul89 Canım benim de 6. Ve 8. Haftalarda kanamam oldu,çk şükür bebek sağlıklı 12.haftadayız..olur öle kanamalar sıkma canını.doktor progestan verdi onu kullandım ,cinsel ilişkiye girmedim bi iki hafta yattım sürekli sıkıntılı dönemi atlattık çk şükür..
Tuba_ Eminegul89 progestan bende kullanıyorum cok acık tenkte kahve rengi geldi korktum bi an kan sulandırıcı iğne ve ilaçta kullanıyorum inşallah bende atlatırım bu dönemleri
Felipe Nurcan126 koyu akıntı olmaz yerleşme açık renklidir canım arkadasın kahverengiymiş hemen gitmesi lazım doktora
Selcen Canım bende iğne ilaç kullanıyorum pıhtılaşmadan dolayı dün başıma geldi doktora gittim bebek iyi ama iğneyi ilacı üç gün kesti bende tedirginim hala devam ediyor lekelenmem sende git doktora allah yardımcımız olsun
Mutlulu Tuba_ öncelikli olarak moralini Yüksek tut kanama bazen bebeğin oluşması için normaldir. canım Allah’ın izniyle bişi olmaz . Kendini yorma yukarlara uzanma her ihtimale karşılık kendini yorma. Olumlu düşün ve bizi habersiz bırakma lütfen
Mutlulu Tuba_ canım benimde o haftalarda. Kanama gibi lekelenmeler olmuştu ama ilk gebeliğim eğer bu durumla ilgili bi sağlık sorunun varsa Cuma’yı bekleme bence
Tuba_ Mutlulu çok teşekkür ederim doktora gittim 6 haftalık kalp atışı yok dedi ve kese yuvarlak değil kesenin alt tarafında kanama başlamış dedi kürtaj olabilirsin dedii yarın kendi doktorumada gözükücem