Nuraslanklc Aturkk benim kuzenime kız dediler 5. Ayda ayrıntılı ultrason da öğrendi erkek olduğunu 🙄o sebepten emin olamıyorum😂😂 21 . Haftada detaylıya gideceğim bakalım ondan önce bi kez daha teyit ederim ben🤣
Aturkk Nuraslanklc bide erkek değismez diyolar kız değisiyormus ama doktorda emin konusmadı ama bilemiyorum kafam karıstı😂😂
Nuraslanklc Aturkk ya ben sevmediğim gıcık olduğum bi doktor vardı ona denk geldim kadın ağzının içinde erkek dedi 3 5 defa sordum böyle cins yaa o söyledi diye inanasım gelmiyor 🙄
Ultraslan40 Bence de emin olma canım ben 11 haftalıkken kız gibi dedi doktorum 13. Haftada erkek olduğunu öğrendik 16’da kesinleşti :)
Nuraslanklc Ultraslan40 bana 13 te kıza benziyor dediler 15 te erkek dediler doktora gıcığımdan inanmıyorum yoksa erkekte yanılma ihtimali çok düşük🤓
Ultraslan40 Nuraslanklc ben kızı çok istediğim için kız gibi der demez elbise gömlek felan aldım sonra erkek gibi deyince bende değişmez diye düşündüm ama değişebiliyormuş kordonu pipi gibi gören doktorda oluyormuş :)