Birkedibirbebek Öyle bi iştahsızlık hiçbirşey yemesem canım istemiyor halsizlik de cabası sabahları zarrr zor yiyorum kaşar peynir beyaz peynir en az 2 yumurta domates salatalık zeytin süt falan ama akşamları birşey yiyemiyorum bebişi çok etkiler mi ya
Haribo42 Birkedibirbebek haftamiz gunumuz aynii canimm bende oyleyimm .. boyle basim dönùnce diyorum aa ben açim😂
Birkedibirbebek Haribo42 ya inan ki bebek aç kalmasın diye zaarrr zor yiyorum sabahları yine iyi standart kahvaltı ama akşamları bazen makarna bazen öyle böyle bişeylerle geçiştiriyorum 🤦🏻♀️
Haribo42 Birkedibirbebek yok ben makarna tuketmiyorum hic en fazla nadiren manti.. meyve cok yiyorum ben soguk soguk:)) bide kuruyemiss .. bebegimin kilosuda sukur fena degil muzda tuketiyorum sanirim bunlarin etkisi.
Haribo42 Birkedibirbebek benimmi oyle bilmiyorum ama ayaga kalktigim anda asagi tarafim sizliyo aonkluyo kemigim agriyo ictenn icten. Dun gece doktoruma gittim normal dedi. Erken dogum riskim var ztn yatiyorum hep ama bi yemek yemeye kalktigimda fazla oturursam basliyor.. bende anlamadim:((
Haribo42 Birkedibirbebek senin nasil? Agustos sonunda dogurursun i dedi bana zannetmem eylulu goruceni diyo bakalim:( sen?
Birkedibirbebek Haribo42 yaa benim de kasılmalarım oluyor düzensiz ama bazen nefes kesici bana da yat dedi doktor zaten başka bişey yapabildiğim yok halsizlik hat safhada 🤤
Haribo42 Birkedibirbebek benimde cok kasilmam oluyoor bide kum döküyorum doktor o cok tetikliyor diyo suyu vok ictigimdede oluyor gerci ama bilemedim ..
Haribo42 Birkedibirbebek kilosuna cok takilma Genetik faktörlerde etkiliyor . Ama madem oyle beslenmene dikkat ett oyle zorlada olsa az az sik sik ye sonra bebek iyice zayif kalirsa uzulursun 😘😘😘 benim esimi gorsen muzunu yedinmi cevizini yedinmi biraz daha ye beni cok bunaltiyo
Birkedibirbebek Haribo42 ya ben de gelişimini tamamlasın da Gelsin yeter ki diyorum🤷🏻♀️ Ama hamilelik bunaltmaya sıkmaya başladı havalar halsizlik iştahsızlık 30. Haftada ilk çatlaklarımı gördüm bebişin merakı heyecanı hepsi toplandı çöktü üstüme
Haribo42 Birkedibirbebek benim karnim catlamamistibdun bide ne görüyüm yanlarim catlamis ne alakaysa sinirlerim bozuldu resmen
Birkedibirbebek Haribo42 ya inan benim de bir gecede oldu ne oldu nasıl oldu anlamadım hergün bakarım karnıma o sabah bi baktım şok minik minik çatlaklar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ O gün elli kere yağladım kendimi ama oldu olan artık.. madecassol kullanıyorum sanki az biraz işe yaradı mı yoksa karnım gerilince çatlaklar da gerildi de ondan mı bana öyle geldi anlamadım ama denemeye değer bak tavsiye ederiiimm
Birkedibirbebek Haribo42 hemen bitmiyorr yoğun kıvamlı eşim aldı ama 25₺ gibi birşey dedi galiba yalan olmasın ama sağlık ocağında falan 2-3 tane yazdırabiliyosun diye biliyorum ben birkaç yıl önce yüzüm için kullanmıştım pürüzsüzleştirsin falan diye öyle yazdırmıştımm