NurdanHakan Brcum10 bende gereksiz bulduğum için almadım minik bi yastığım var onu alıyorum bacak arama eşimede yaslıyorum sırtımı tamamdır
dilekug Brcum10 ben sevibebenin c seklinde yastığını 55 tlye almıstım. Aldığıma en çok memnun olduğum ürünlerden biri. hem sonra emzirme yastığı olarakda kullanılıyor
Brcum10 esra1907 ben bileyim yastıklarla zor olcak gibi düşecek falan. O nedenle ben almak istiyorum. Ama çok yastık var piyasada.
Kbramsa kr1907 90 küsür civarında almıştım canım sonrasında da emzirme yastığı olarak kullanabiliyormuşsun yarım ay şeklinde olduğu için düşmesi kayması da olmuyor yastığın
burcu06 Ben tam olanini aldim yarim degil ve o kadar memnunumki hem 60 civariydi daha sonrasinda da kullanimi guzel diye dusundum
mary1709 Brcum10 ben de ebebekten aldım babyjem hamile yastığı. Sonradan emzirme yastığı olarak da kullanılıyor. Ben çok memnun kaldım hem de indirimdeydi. 50tlye aldım.
Brcum10 mary1709 e bebekten bakayım bende cnm. Nette çok seçenek var kafam karıştı o yüzden sorayım dedim
Deniz_80 Kulanmayanlar bilemez hamilelikte en cok isime yarayan hamilelik yastigi oldu,, e bebekten 100 tl aldim cnm. Kesinlikle tavsiye ederim normal yastiklar ayni rahatligi vermiyor