Samurayy 4+3 gunluk hamileyim beta hcg idarar testi yaptrdim pozitif doktora gitmek icin sizce erken mi en azindan 5 haftalik olmasini bekliyorum doktora hemen gitmeli miyim ki ?🤔🤔
Cigdemdgr Samurayy ben 6+4 de görmüştüm keseyi, kalbini de duymuştuk.. şimdi 35+4 teyiz ❤️ Endişeleri kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın kızlar, Allah’ın izniyle sağ Salim geçiyor zaman 🙏🏻🧿
EngucluAnne Samurayy 4 hafta da keseyi 5 haftada yolk kesesini 6.haftada da kalp atışını duyduk çok şükür
Fusel_yem Bebeğin kalp atışını 7 8 haftada duyarsın canım gittiğimde kesen görünür bebek bazen görünmeye biliyor henüz çok yenisin
Tugba12345 Bende gittgmde 4+5 di kan testi yapiyolar enfeksiyon kizamik virus tiroid vs.bunlar onemli ultrsaonda görunmustu bnm kesem 4 +5 de
GzdPera Bende sizle ayni hafta hamileyim.18 inde ogrendim on gun sonra gel dedi.30 unda ilk kontrolum
Samurayy GzdPera acele etmemin sebebi dis gebelik gecirdim uc ay once 6 haftalikti tupum patladi ve tupum alindi amdi hem rahmimde diye merak ediyorm hem kalp atisini :)
Seymasezer Benim suan 5 hafta 1 günlük kanda öğrendim geçen hafta ama 6. Haftayı bekliorm hastaneye gitmek için. 6. Haftada görünüyor diye biliyorum :)
Samurayy Cigdemdgr yani alti haftalikken kesin kalp atisi duyuluyir 😍😍 tebrik ederim sizide hayrli olsun 😊
Tugba12345 Samurayy yok kuzum dha bebek bile yoktu icnde sdc kese görulur bu haftada 6.hftadadan itibaren kalp atsni duyablrsn canm
EngucluAnne GzdPera hayır bazen geç döllenme olabilir mesela benimki geç döllenme sata gore 12 hafta 3 gün ama şuan 11 haftalık ilk gittiğin de keseye gore haftasını söylüyor zaten doktor son adet tarihinle uyumluysa söylüyor yoksa geç döllenme olmuş son adet tarihini tekrar düzenleyelim diyor