Ozge3747 R_abia Bilemiyorum geneli ama sadece kısalıkla kesin yapılmaz diye bir kural Yok doktora göre değişiyor.
R_abia Ozge3747 ben zaten kesinlikle yapılmıyor böyle bi kural var demedim 🤷🏻♀️ Onu yazarken bile "sanırım" yazdım.
Ozge3747 R_abia Ben de bir şey demedim zaten siz “sanırım” dediğiniz için emin olmanız için ben de size bilgi veriyorum, yapılıyor gerek görüldüğünde demek istedim, sıkıntı yok Yani.
berguzar1987 Meryem_gnby06 allah bağışlasın canım bende şuan 27+6 yım sana bir soru kasıklarında ağrı oluyormuydu
Meryem_gnby06 berguzar1987 benim hiç bir sıkıntım yoktu ne olduğunu anlayamadık hala bir anda belden ağrıyla acile gittim tam açıklık dedi o şekilde oldu hiçbir belirtisi yoktu bende
Miskokulum Brc06 Sevkoo teşekkür ederim canım bende aynı durumdayım 24.haftamı tamamladım sürekli yatacaksın dedi dr. Tuvalet harici kalkmıyorum nidicard kullanıyorum ve proluton iğne 10günde birvuruluyorum .ciğer geliştiricilerde yapıldı arada sancı ağrı hissediyorum ama nst de çıkmıyor . Bugün bel ağrım yoğun
Miskokulum Meryem_gnby06 aaaa çok sevindim maşallah ya peki sağlık yönünden herhangi bir sıkıntısı oldu mu ?
Miskokulum Meryem_gnby06 aaaa çok sevindim maşallah ya peki sağlık yönünden herhangi bir sıkıntısı oldu mu ?
Meryem_gnby06 Miskokulum tabi küvezde zor şeyler atlatıyorlar sürekli kontroller riskler olabilirler vs... çok şükür maşallahımız var haftalık rutin göz kontrollerimizi oluyoruz o kadar o da bir ilerleme hafif bi sıkıntı olursa hemen önlem alalım diye ☺️
esractn Brc06 28+6 da dogdu ikizlerim 4 aylik olduk bile ❣. Arkadaşımda 26haftasinda dogum yapti 4bucuk aylik oldu onunkide 🙏🏻