Sonunda rabbim bize de nasip etti yavrularımızı kucağımıza almayı. Çok zor geçen bir gebelik sürecinden sonra 34+4te planlı sezeryan doğumla kavuştum aslanlarıma 🥰. Gebelik sürecim zor geçti derken bebeklerimde bir sıkıntı yoktu çok şükür zor olan gebeliğin başından son gününe kadar bitmeyen geçmeyen bulantı kusmalar ve mide yanmaları... Şimdi ikiside kucağımdayken her nefeste şükürle duayla öpüp koklamak herşeye değer dedirten uçsuz bucaksız sevgileri daha neler neler ❤️❤️
Özellikle çoğul gebelik yaşayan arkadaşlarım merak ediyordur kısaca anlatayım doğum hikayemi. 12 temmuzda yani beklenen doğum tarihinden 4 gün önce hastaneye yatışımızı yaptık. Çatı ağrım çok fazlaydı zaten ama ne doğru düzgün sancı çıkıyordu nst de nede açılma vardı ki bu benim doktorumun hiç istediği bişey değildi. Arada ağrılara dayanamadığım hatta hiç yürüyemediğim zamanlarda oldu ama şükürler olsun doğuma kadar yani 16 temmuza kadar dayandım. 13:41de Muhammed Göktuğ'um 13:42'de Ömer Alptuğ' um dünyaya geldi🥰🥰 Göktuğ 2460 Alptuğ 2260 grdı. Spinal sezeryanla doğum gerçekleşti. Muhammed Göktuğ anne karnında sıvı yuttuğu için 1 saat gözlemde kaldı Ömerimi hemen verdiler yanıma 1 saat sonrada Muhammedim geldi. Şükürler olsun ki ikiside küvöze girmedi. Doğumdan sonra yavrularımla birlikte 1 gece yoğun bakımda kaldık ertesi sabah odamıza geçtik ve doğumdan 2 gün sonra taburcu olup evimize geldik. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa paşalarım dan fırsat buldukça cevaplamaya çalışırım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️ Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah 💙💙