ByOzi Merhabalar🌸 Dün bhcg değerim 48 di. 3 günüm geçti. Gebelik testindede çift çizgi çıktı. Dün Ama hafif kahverengi lekem vardi. Bugün biraz kanli kahverengi oldu. 2 gün sonra yine kan ver dedi doktor. Böyle bir durumla karşılaşıp hamileligi devam eden var mı? (Matematiksel olarak 4 hafta)
Asli_62 ByOzi tekrar git kan var 2 kat Yükselmesi lazım düştüyse sıkıntı var canım kanama normal değil hiç bekleme doktora git
denizannee ByOzi kahve leke yerleşme kanaması oluyor bazen. Ama kırmızıya dönünce sorun mudur bilemiyorum... Hayırlı olsun inşallah 🤲🏻
Nur55 ByOzi Merhaba, benm değerim 85 çıkmıştı bir hafta sonra 600e ulaşmıştı Bir hafta sonra yine gel ikiye katlanmış olacak demişti doktor ama değerim 650 olmuş sadece. Ve kanamam vardı kimyasal gebelik geçirmiş oldum. İnşallah sizinki sadece yerleşme kanamasıdır değerin arttığını görürseniz endişe etmeyin
Nur55 ByOzi Kimyasal gebelik olabilir o zaman maalesef. Benimde ilkte az gelmişti doktora gittik doktor gebelik ilerlemeyecek demişti zaten eve geldim kanamam artmıştı birkaç günde değerim sıfırlanmıştı. Ama aynı ayda hamile kaldım şuan 15 haftalık. Üzme kendini eğer öyleyse biz yine kötü düşünmeyelim ama sen her ihtimale hazırla kendini. Kese oluşmamış henüz kan değerin çıkıp inmiş oluyor bu çok kadında oluyor ama farkedemiyorlar bile. Biz erken öğreniyoruz şimdi heyecanlıyız o yüzden hayal kırıklığı oluyor doktor bana erkn öğrenmesen hiç bilmeyip üzülmeyecektin boşuna demişti
Denizin Merhaba abla adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı , adetim 4 gün geçtikten sonra kan verdim bhcg değerim 184 çıktı , sizce sonuç iyi mi ? Bu sonuçla hamileliği devam eden oldu mu?