Ebru9360 Arkadaşlar bugun kontorole gittim doktorum herseyin normal dedi ama progeston verdi anlamadim 6 haftalik hamileyim
Ayse08emre Ebru9360 banada ilk zamanlar vermişti aynı dediğin gibi her şey normal dedi bende kullanmadım 13. Haftamda kanamam gerçekleştı yine verdiler bu sefer kullanmaya başladım 🙁
Ebru9360 Loya06 hersey normal deyip verince sasirdim birden normalde bildgm kadariiyla düşük tehlikesi olanlara veriyolar
Asli_62 Ebru9360 aynen düşük tahlillesí olanlara verir bana da vermişti o yüzen normal hamileler için sadeve folilasit veriyor
Ebru9360 Ayse08emre bende kullanip kullanmama konusunda suphede kaldim kanaman durdumu ilaci kullaninca cnm
Ayse08emre Ebru9360 çok şükür 3 gün hastane de yattım keşke baştan kullansaydım yan etkisi kötü diye kullanmadım ama bnce sen kullan pişman oldum
Yldzzyldzz Bazı doktorlar hamileliğin başından itibaren veriyor canm bazıları da sadece bi tehlike gördüklerinde veriyo dontordan doktora değişiyo 😊 zararlı bişey olsaydı zaten vermezdi öyle düşün ve bence doktorunu dinle 😊
Salkm23 Ayse08emre doktor ban a ağızdan kullanma halsızlık yapar dedı bende alttan kullanıyorum yanı oluyor yan etkısı yıne ama olsun bebıslrımıze değer 😍
Salkm23 Canım kan tahlışo yapıp progrsteron sevıyene baktıysa o degerınd e dusuk cıktıysa o yuzden vermıstır
Ayse08emre Salkm23 evet ama ben alttan almak istemiyorum baya zorlandım vücudum artk alıştı etkilemiyr