Kuzey88 Kızlar 9. Haftadayım ağrı sızı bulantı hiçbirşey yok normal mi benim gibi olanınız var mı insan endişe duyuyor 😕
Demirleblebi Kuzey88 bende de mide bulantısı kusma vs hiç bir şey olmadı. Her bünye farklı benim tek hissettiğim ağzımda kötü bir tat vardı. O da çok sürmedi geçti. Ama ilk haftalarda ben kafamı kaldırmadan uyuyordum. En net belirtim oydu.
Melek31 Kuzey88 16+3 um sadece karnım büyüdü onun dışında ufak tefek kasık ağrısı dışında ne bir bulantı nede kusma yaşamadım şükür ilk iki kızımın gebeliklerinde istifradan surunurdum bunda rahatım şükür
novice_mom Kuzey88 Seçilmiş hamileleriz tatlım biz 😅 5 aylık hamileyim ne kusma, ne bulantı, ne aşerme hiç birini yaşamadım gerisini sen düşün 🤣
Nnurmehmet Kuzey88 Bence olmaması daha iyi 5+6 günlük hamileyim inanılmaz bulantı yaşıyorum kilo verdim hiç birşey istemiyor canım yiyemiyorum inanın böylesi daha zormus sürekli bulantı bulantııı migdem hep ağzımda ayy🤢😢😔
Kuzey88 Nnurmehmet tabiki sizin için daha zor ben de bunları duydukça bi sorun mu var diye endişeleniyorum kasık ağrısı adet ağrısı falan olurmuş büyüdükçe onlar da yok inşallah sorun olmaz tabi midem bulanmasın da 😊 Yürüyüş iyi geliyor diyorlar bulantıya doktor da demişti
Nnurmehmet Kuzey88 Çok isterim yürüyüş yapmayı ama yasak maalesef riskli hamileliğim şuan 3 aydan önce yasak ondan sonra da doktor nasıl derse öyle olacak sürekli yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum kasık ağrım da çok oluyo benim ALLAH sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı🤲💐
Dilbur Bende öyleydim canım bulantı baş dönmesi hiç bişey yaşamadım kontrolden kontrole hissediyodm hamile olduğumu yani bebeğimi görünce ama ileri ki haftalarda hareketlenmeye başladığında herşey normale döner merak etme 😍
Bahar33 Canım benim de hiç bir belirtim yok 🤦♀️🤦♀️ 6+4 üm ama ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hiç birisi yok , sadece uyku halim var canım
Ilbilge Şükredin halinize bence o sayılan belirtiler insanın yaşam kalitesini aşırı düşürüyor. İnşallah yaşamadan sağ salim atlatırsınız. Ve maşallah diyin nazar değdirmeyin kendinize
EngucluAnne Kuzey88 bende 11 haftalık hamileyim bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta tedirgin oluyorum bebeğe birsey mi oldu vs ya kalbi durmuşsa diyorum düşünmekten kafayı yiycem😔
Hira17 EngucluAnne ah ah sende bendensin canım bu ara o kadar çok duyuyorum okuyorumki kafaya takmadan edemiyorum bi ağlama krizine giriyorum bazen Rabbim sağlık versin inşallah bebeklerimize bolca dua edelim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
Kuzey88 Teşekkürler cevaplar için kızlar rahatladım sağ Salim alalım kucağımıza yavrularımızı hepimiz inşallah 😍
Hira17 Kuzey88 bende 9.haftadayım ilk haftalarda ağrım oluyordu adet ağrısı gibi kaşık ağrısı gibi ama şu 1 haftadır oda yok insan korkmuyorda değil kusmam zaten yok yeterki Bebeklerimiz sağlıklı olsun da bizde böyle geçiriyor olalım 🙏🏻🙏🏻Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi🙏🏻🧿