Ftmhmt İstanbul Avrupa Yakasında önerebileceğiniz Kadın Doğum Doktoru varmı? Benim için en önemli güler yüzlü olması😊 ve sorularıma bıkmadan cevap verebilecek olması. Tabi muayene ücretide önemli😊
_Kubraa53 Ftmhmt Fatihte Özel Capa Hastanesi. Hastane cok güzel değil ama. Doktorumdan cok memnunum. Cok tatlı bi kadın ☺️ Dr. Şifa Ayşe Savaş . Bende birilerinin tavsiyesiyle gittim cnkü . Muayene ücreti 90 tl ☺️
Nagihantilbac Ftmhmt avcılar baypark hastahanesi betül yorgunlar doktorumun ismi. Muayene ücreti 60 TL. Doktorum diye demiyorım ama arkadaş gibi kendisi her konuda beni rahatlatıyor. Çok güler yüzlü. Doğumum da yaklaşıyor. Ayrılıcaz diye çok üzülüyorum.
gozdeyildirim Ftmhmt hizmet hastanesinde Hüseyin Mutlu’ya gidiyorum çok iyi bir doktor hastanede öyle
busyilmaz Benim doktorum op. Dr. Serhat Sakiz bakirkoyde muayenehanesi,cok tatli cok bilgili harika bir insan kesinlikle tavsiye ederim.
Elif2534 Bayrampaşa baypark hastanesi muayene 70 TL Yeliz gümüş her sorduğunuzda bıkmadan cevap veriyor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor