Bertug-Tugberk-Mom Arkadaşlar 2 doktor arasında kaldım, turgay şener ve tarık turan, ikisi içinde çok iyi yorumlar var karar veremedim ,bilenler ve gidenler yardımcı olursa çok sevinirim 😊
Series26 Bertug-Tugberk-Mom kesinlikle turgay şener canım ☺️ Bende burda sordum en sonunda doktorumda ona yönlendirdi iyiki kendisine gitmişim çok memnun kaldım işinde çok iyi ☺️ Hatta bi arkadaşım ikiz gebelikle ilgili sıkıntı yaşıyordu eskişehirde gitmedigi yer kalmadı hepsi turgay beye yönlendirmiş bi o baksın diye en son ona gitti o buldu sorunuda çözümüde 🤷🏼♀️ Etrafımda kimi görsem ona gitmiş perinatalog ve profesör olması ayrıca tercih sebebimdi zaten ☺️
eaea Ben dün gittim Alper Yurdasiper e ve çok memnun kaldım, çok detaylı bakıyor ve etrafımda herkes çok memnun. Fiyat olarakta en uygunlarından
Bertug-Tugberk-Mom Series26 Çok sağol canım🙏, bende en çok onun adını duyuyorum sanırım ona gidicem 🌸
Series26 Bertug-Tugberk-Mom gidersen pişman olmazsın bence canım bi çok doktor söylüyolar ama çoğu radyoloğ oluyor eskişehirde yanlış hatırlamıyorsam iki tane profesör perinatalog var birisi turgay bey biride tıp fak ama o hastalarla ilgilenmiyor asistanları bakıyor dediler o yüzden bende ona göre seçmiştim radyoloğ dr baktıgında sıkıntıların hepsini göremez bence görse bile perinataloga gitceksin dicek en iyisi direk ona gitmek ☺️☺️☺️