gurcem elf0 hahahaa usenmedım tum yazılanları okudum okudukca bundan sonra buldugum ısmı mıllete soylememe kararı aldım 😂 ay bune bole nerden buldunuz demelerınden bktm galıba bole gıderse bızımde zeynep olcak gıbı
Hacere elf0 güzel isim ama eskimeyen her yaşa uygun benim halamın adı da Zeynep kuzenimde bebeğine Zeynep ismini koydu 🤣🤣
elf0 gurcem ayynenn öyle valla ben de söylemicem artık yaaa herkes deli ediyo insanı yok ablamın görümcesinin ismi onu sevmiyorum koyma diyen bile var düşünün artık 😂😂😂 bu arada isminiz gürcem mi ? O da hoş geldi 🙈
Dilara25 elf0 eski olsun sen onlara bakma bana da öyle dediler Zeynep ismi hem kulağa cok hoş geliyor hem de manası cok güzel "babasının süsü" demek.ayrıca peygamber efendimizin kızının ismi bn Zeynep koydum inşallah cennette aynı yerde olurlar 🤲🏻
Esrayas01 Bizimde kız olursa . Elis Duru koyacağız inşallah. Elis güzel kokulu hoş kokan çiçek, duru ise saf temiz berrak demek . Ikisini de koymayı düşünüyoruz:)
Asyagizem elf0 üzülüp Moralini bozma illa ki aklına yayan bir isim bulacaksın bende çok değiştirdim ama kumsal asya koydum 😍🤙🏻
elf0 Asyagizem ayy inşaAllah güzel bişey bulurum bu sabah da eslem takıldı aklıma eşim de beğendi bakalım bu kaç gün sürcek 😂😂🥰🥰
Ygmrbrsakky elf0 cinsiyetimiz henüz belli değil allah nasib ederde kız olursa Güneş koymak istiyorum 🌼 Güneş gibi sıcak ve aydınlık olsun🙏🥰😘
Edibesezerva elf0 ilk başta bana da öyle geldi ama alıştıkça güzelleşiyor ve daha cazip isimde yoktu yani :)