elf0 Kumsalinannesii deniz de olabilir kumsal ile deniz uyumlu olur defne de güzel . Çok güzel isim bulunca insan karar veremiyo hiiç 🙄🙄
Kumsalinannesii elf0 canim deniz zor o kadar çok var akrabamizda. Bakalım defne duru Nil doğa inci derin kumsal kız isteyenlere fikir olur belli 😉☺️
Edibesezerva elf0 ilk başta bana da öyle geldi ama alıştıkça güzelleşiyor ve daha cazip isimde yoktu yani :)
melegin-annesi elf0 benim kızım olsaydı adını Menesa koyardım Hz.Yusufun kızının adı anlamı da umut bağlanan yer /umut kaynağı demek 🥰
Didi6 melegin-annesi Menesa Hz. Yusuf'un kızı değil, oğlunun ismiymiş. Hem de Müslümanlarda değil, Yahudilerde. Sanırím bir filmde geçmişti bu isim, ama yanlış kullanmışlar. http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kizima-hz-yusufun-kizinin-adi-olan-menesse-ismini-takabilir-miyim.html
Samurayy elf0 nolcak bisey olmaz bir tanede sen koysan isimler kisiliklere yansiyor ona gore bir isim koymalisin bence serra da guzel tam anlamini hatirlamiyorm ama kulaga hos geliyor
[silindi] elf0 27 haftalığım bende tam net karar veremedim ama Aysima düşünüyorum büyük ihtimalle Aysima olucak 🥰🙏🏻
zynpgdkl elf0 daha sağlam olan,en salim, en selametli olan kişi.. bi çok ayette geçiyor bu yüzden anlamı geniş ama genelde aynı anlama geliyor.. dengeli, kedersiz olmak karmaşık olaylarda sakin kalabilen kişi..