oslemyasar Kızlar yarın kısmetse dogumum var karataş hastanesinde. Refakatçi sayısı,odada yatak mi çekyat mi var, odada masa var mı (süslemeyi kendim yapacağım için soruyorum bunu) bilgi veren olursa sevinirm
Gnll35 oslemyasar canım 4 ay önce doğum yaptım. Odada 2 tane yatak var. Refakatçi 1 kişi kalabilir gece ama ebemiz anne ve eş kalabilir dedi bize. Masa olarak sadece yemek masası ve tekerlekli süsleme için var mı bilmiyorum canım benim süsleme fırsatım olmadı erken geldi kızım. Başka sorun varsa cevaplarım
Feyzam35 oslemyasar. Ben bir sene önce doğum yaptım sezeryanda epidural spinal kombine anestezi yaptılar.doğum katında yer olmadıgı için 6. Kata yatısım yapıldı. Süsleme yok. Süslemeyi geçtim bebeğin yatacağı yatağı bile 10 kere soyledik 3 saat sonra getirdiler. Emzirme için ebe uğramadı .sonunda biz 5 defa çağırınca geldi . emip emmediğini anlayamıyoruz dedik ağlamıyosa emiyodur deyip indi. orda doğum yapan arkadasım 5. Katta yatıs olduğunda bu sorunları yasamamıstı. Artık o katta değil diyemi sallamadılar bilmiyorum
oslemyasar Gnll35 normal dogüm mu yaptın cnm doktorun kimdi kaç gün kaldın ne tür anestezi kullandılar cok oldu kusura bakma cnm ama çok heyecanlıyım hakkını Helal Et. Kuaför geldi mi mesela bizim ki planli olduğu için fırsatım olacak süslemeye. Yarın 8 buçuk da hastane de 10 da da ameliyathane de olucam kismetse
Gnll35 oslemyasar Aysel hanımla normal doğum yaptım canım epidural yapıldı ama doz verilmeden doğumum oldu ama memnun Kaldım sabah kuaför geldi birşey istiyormusun diye soruyor istersen gelip yapıyor. Arkasından fotoğrafçı geliyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı doğumlar😄 akşam doğum yaptım ertesi gün öğlen çıktım hastaneden
oslemyasar Feyzam35 yaaa ne sinir bozucu. İnşallah böyle bişey yaşamayız benim de ilk bebeğim tecrubesizim sonuçta. Yaa benim sorunum refakatçilerim😧 ben annemle eşim kalsın istiyorum kayinvalidem bende kalicam diyor oğlu bende kalırım diyor kayın peder ben de beklerim bahçede diyor yani düğüne gider gibi gidiyoruz ki söyledim de 2 kişiye izin veriyorlar diye bişey olmaz dışarıda beklerlermis 🤐😤😤
saka36 Canım benm eşim annem teyzem kaldı yanımda. Gün içinde herkes vardı tabi. Ben çok memnun kaldım. 24 saate 4 kere tuvaleti temizlemeyw geldiler. Ebeler hemşireler harika ilgilendi. Ailemizden birileri gibi. Ama kuaför uğramadı yanıma. Fotoğrafçı berbattı. Bilsem istemezdim. Onun dışında çok iyiysi. Hele ameliyat ekibi👌🏻 Benm hepsi erkekti ama çok çok yardıcı oldular