Nagihantilbac Kızlar bugun akşam 8 gibi nişanım geldi. Ama sancı düzenli bi şekilde değil. Heyecanlı bi şekilde bekliyorum. Siz nişan gelince ne kadar bi sürede gittiniz hastahaneye?
Zumra04 Nagihantilbac benım nısanım 37 haftamda geldı ılk kzımda sabahına suyum geldı sımdı 39 olduk tık yokk bızede dua et😊
hunilimom Nagihantilbac benim suyumla beraber geldiği için birde haftam dolmuştu direk gittim onlar eve gönderdi beni sancim yok diye 3 4 saat sonra tekrar gittim suni verildi doktorum gördü 5 saate felan doğurdum sancin felan yoksa bekle onlar zaten tekrar gönderdir eve sancin 5 dakikaya düşene kadar evde cek
Nagihantilbac Zumra04 inşallah senin de bi an önce gelir canım. Benimde nişan gelicek gibi değildi. 38+5 oldum. Gittim Meryem Ana eli otu aldım onu içtim. Hurma yedim plates yaptım 1 saat yürüdüm hint yağı içtim sonra bi baktım ki nişan gelmiş 😁😁😁
Zumra04 Nagihantilbac amın ınsallah canım ben sureklı hareketlı bırıyım hurma yemekten bı hal oldum rabbım hepımızın yardımcıısı olsun ınsallah saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımza 😊Allah kolaylık versn sanada
Nagihantilbac Demirinannesi1 kesinlikle faydası var. Plates o kadar yapmadım açıkcası ama çok bereketli bi insanım ben sürekli temizlik yapıyorum o bile işe yarıyor aslında. Nişanım geldikten sonra bile temizlik yapmaya başladım heyecandan evin heryerini temizlemişim. Şimdi sancım gelirse eğer komple evi vileda atıcam 😁😁😁
TubaKorkmaz Sabah 6 gibi gelmişti doktorumu aradığımda öğleden sonra gel demişti sancılarım yoktu öyle çok. Akşama başlamıştı sancılarım
Nagihantilbac TubaKorkmaz peki nişanın ne kadar gelmişti benim minicik bişey geldi. Kahverengi sümüksü bişey
Nagihantilbac hunilimom maşallah canım. İnşallah benim de sabaha kalmaz suyum gelmiş olur. Doktor randevum vardı zaten aradan çıkmış olur doğum da 😁
hunilimom Nagihantilbac insalah benim de sabah randevum vardı gecesi geldi işte evde gez sürekli hareket et en azından açılman olur belki
Nagihantilbac hunilimom son 11 hurmam kaldı onu da yiyip temizlik yapıcam şimdi canım. Sansıma bugun İstanbul da yağmur başladı. İnşallah bu yağmur bana uğurlu gelir. Sancım da başladı biraz