Mlsgzll Kızlar spinal dogum yapıp daha sonrasında dayanılmayacak yatılamıcak kadar boyun omuz agrısı çeken oldu mu kaç gün sürdü
Mutire Mlsgzll ben daha önce farklı bir sebepten dolayı spinal yöntemiyle ameliyat oldum acaba bu sadece sezeryanda mi geçerli çünkü ben o zaman kahve içtim hunharca ve hiçbir sorun yaşamadım şükürler olsun
Hifahatun Mlsgzll hayırlı olsun canim bebeğin böyle durumlarda anestezi uzmanlarıyla görüşmek lazımmış ilk sezeryanda olmuştu bende zanki boyun kemiğim kırılıyomuş gibi kahvede önermişlerdi rabbim şifa versin geçmis olsun
Yaser27 Mlsgzll tarifi zor bi acı sanki Allah korusun felç gibisin belinden başına doğru bi ağrı günlük 6 lt su ve köyü kıvamlı nescafe içerek 5 günde atlattım bol bol su tüketmek lazım.
hulyagmurat Mlsgzll yanlış hatırlamıyorsam burada bi bayan doktoruna anlatmış sıkıntısını doktoru tekrar iğneyle kalan sıvıyı çekmiş çok rahatladım demişti bi tekrar doktora danışın derim
Nagii61 Ben 2 gun oluyo yapalı boyun ve bel agrısı var suan canım yenı oldugu ıcındır belkı bılmıyorum