gunisigim123 Kizlar banyo tuvalet ve mutfaklarinizi yani genel temizlik diyelim nasil yapiyorsunuz koku yapmamamsi icin fikirlerinizi istiyorum.
Muallimehanim gunisigim123 Cif markasının banyo ve mutfak sprayi var. Çok memnunum ama kokusu tabiki oluyor ister istemez.
Haribo42 gunisigim123 ben normal cif kullanıyorum pek kokusu yok bence deterjanları yiyesim geldiği için en hafifi o bence😬
Haribo42 gunisigim123 ama amway ürünleri dene derim loc kullanıyorum yüzeysel olarak çok memnunum onun banyo ilacıda vardır muhtemelen ki var diye hatırlıyorum annem hep onları kullanoyo
Demirleblebi Muallimehanim o tarz ürünler bebeğe zararlıymış. Banyoyu klozeti derin temizlikte eşim temizliyor. Mutfakta ve banyodaki lavaboları falan elma sirkesi ile temizliyoruz. Hatta biz salondaki eşyaların tozunu almak için vs hep sirke kullanıyoruz. Bebişimiz gelince de öyle devam ederiz muhtemelen.
Muallimehanim Demirleblebi Ev temizliğimi ben yapmıyorum ☺️ Memnun kaldığım ürünleri söyledim sadece ☺️
Hs20 Ben en cam silmek icin toz almak icin filan sirke ve sampuan la temizliyorum ozellikle camlarimi kesinlikle sampuanli su ile silerim ne iz kalir nede kurulamak harika yapiyor