Ebrugunesss Kizlar yarin ikili taramaya giricem ama ac mı tok mu olmam gerektiğini bilmiyorum fark ediyormu acaba bu
Senemunlu Ebrugunesss beni tok cagirmisti doktor . Ultrasonda enseye vs bakicagi icin bol su icip tok karnina gel demisti .
Senemunlu Ebrugunesss 15 dk bakti bebek uygun pozisyon alamaynca tatli ye yuruyus yap dedi , geri gittim snra 10 dk falan surdu oylede. Ama pozisyon uygunsa bebisin kisa surer
Ebrugunesss Senemunlu genelde herkese 15 20 dakikaya yakın bakıyorlarmış canım birde bisey sorabilirmiyim ne demişlerdi ikili taramada sana kaç çıkmıştı kanda alıyolarya hcg değerin kaç olması gerekiyor biliyormusun
Senemunlu Ebrugunesss hcg 36 cikmisti , riskte cok cok dusuktu . Cinsiyeti ogrenmediysen hcg degeri 50nn altindaysa erkek ustundeyae kiz diyolar. Ben ve bir kac arkadasmnki dogru cikti cinsiyetleri:) aklinds bulunsun sonuc ciktgnda baksrsn
Senemunlu Ebrugunesss kac olmasi gerekiyor hic bilmiyorm sadece risk analizinde cok dusuk ciktgni solemisti
Ebrugunesss Senemunlu peki canım bende çok merak ediyorum yarın gidicem ama yine de sabırsızlanıyorum aslında cinsiyeti ikili taramada da fark edebilirler demi çünkü bu zamanlarda belli oluyor cinsiyet