deletenmom1841 Taneminci 4moms mamaroo kullanıyorum salonda çok çok memnunum, çok fonksiyonlu çeşitli seslerde var sallamasının yanında. Fiyatı yüksek, letgo da 600₺ ye bulabilirsiniz geçen hafta kuzenim letgo dan aldı🤷🏻♀️
Arendeniz Taneminci ben 4moms aldım biraz pahalı ama açıkcası özellikleri çok güzel umarım oğlum sever biz de kullanabiliriz.
lilamom Taneminci ben alicam canim kimi kullanissiz diyorda bebege gore degisir bu ayrica evde bu tarz iyi olur diye dusunuyrm mutfaga gidersin temizlik yemek vs gotur bunu oraya koy ne bilym utu odasna gdrsn is yapcksn oraya koy oturma odasina koy yani orlrda cocugu surkli nereye koycaksin o acidan gundr 1 saat bile olsa iyi is gorur diye dusunuyorum ben
Arendeniz Taneminci ikinci el bakın isterseniz onlar daha uygun zaten Bebek eşyaları ne kadar kötü olabilir ki☺️
Asena_ Taneminci oğlum 2,5 aylık toplasam iki kere anca yatmıştır ana kucağında. Onun yerine hamak beşik bakabilirsiniz bence gündüz odasında park beşiğine yatırıyorum geceleri yanımda hamak beşikte uyuyor hem her odaya taşıyabiliyorsunuz hemde uzun süreli kullanışlı
hllaltas25 Taneminci ben Doğum yaklaşınca almayı düşünüyorum kardeşimde var çok faydasını gördü çok güzel duruyor bebiş fiyatları da uçuk görünmüyor