Betul-_ @Yagmur-ny Bende kullanıyorum demir ilacı ama benimki damla günde 6 damla içiyorum ekmeğe veya yoğurda damlatıp içebilirsin demişti aldığım eczane aç yada tok içilmesi fark etmiyor tadı da kötü değil :) coledan adı da..
Shylkyc Yagmur-ny ferrum bende de bulantı yapıyor doktora söyledim muadili gyneferon var onu yazdı ve kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi. O zaman yapmıyor. 🌼
Caydemir Yagmur-ny icememektense bu sekilde yapmak daha iyi bence. Bu gun kalkamadim zaten nazar mi degdi ne oldu 😂
Caydemir Mervebekir su an hatirlamiyorum Ama prospektusunde yazdiginiz ikisini degil bir cok besin maddesi icin ilacla birlikte kullanmayin yaziyordu. Ilacin yani demirin vucut tarafindan emilimini azallitigi gerekcesiyle
Nisannasell Yagmur-ny geçmiş olsun öncelikle canım bana da verdi doktor ama ben tok karnına kullanıyorum beni çok fazla etkilemedi oyuzden
Deletedmom3342 Yagmur-ny Saglık ocagının ücretsiz olarak verdiği vegafron demir ilaci beni çok kötü kusturdıç doktorum bana tek kullanımlık şişelerde maltofer yazdı.. Onu içiyorum mide bulantım yok İştah açar dediler. İstahta açmadı gayet iyiym.
Fatma89 Skn23 canım bende üç aydan beri kullanıyorum ama sabah namaza kalkınca içip yatıyorum hiç birşey olmuyor
Fatmacim Ben de Maltofer Fol diye kan ilacı kullanıyorum. Eczaneden alırken tok karna içilecek demişlerdi. Bulantı kusma de yok. Tablet şeklinde. Ne zamana kadar kullanılmalı bu demir ilacı bilen varmı acaba
Kubuuu1 Yagmur-ny gynoferon mu kullanıyorsunuz ve sabah mi kullaniyorsunuz ? Ben de gynoferon kullanıyorum doktorum mide bulantısı yapacağı için gece yatmadan içiyorum yemekten en az iki saat geçmiş olması lazım dedi sadece. Uyuduğum için de bı sıkıntı yaşamadım
Yagmur-ny Kubuuu1 ferro sanol duodenal ilacın adı kuzum aç karnına deynce dün akşam yemegndn önce içtm aç karnına sabh akşam belirtmediler eczanede
elf30 Gyneferon vermişti doktorum.O ilaç çok kötü arkadaşlar.Afedersiniz idrar ve büyük tuvaleti acayip derecede pis kokutuyor.Onu içinde dışarda hiç bir yerde lavaboya gidemiyordum.Doktoruma söyledim.Ferrum diye ilaç verdi.O kadar iyi geldi.Çok memnunum.
Yagmur-ny Anne89 onu içtm dün midem rahatsızdı yatarkende sabah aç karnına iki tur istfra ettm ne değişk bir ilaç bu ya
Huzur41 Yagmur-ny genel de mide bulantısı çoğu kişi de yapıyormus bende ilk kullandığım zamanlar yapmıyordu ama şu an yapıyor maalesef. Eczacı ilacı içmeden yarım saat önce süt iç demişti heralde bulantiya iyi geliyor diyeymis ama hiç denemedim böyle 😃 bende 2 3 günde bir içiyorum artık 🤷
Nvnnnn Yagmur-ny aynı ilacmis ya o yapıyor canım ben de bunu kullanıyorum değiştiriyor doktorum şimdi onu
Kubuuu1 Yagmur-ny eğer mide bulantısı yapıyorsa doktorunuza danışın gece de kullanabilirsiniz daha rahat olur sizin için de ben öyle rahat kullanıyorum
Samurayy Yagmur-ny ac karnina mide bulantisi yapabiliyor o yemekten iki saat sonra icersen miden bulanmaz birde sut ve sut urunu kullanmaman gerek kullanmadan bir saat once ve bir saat sonra