Efsoo Kizlar bebeyim cok hiçkiriyor.hergun Gunde en az 7 defa hickirar benim yavrucak.her defasindada en az 10 dakika.
Benay10 Efsoo ayyy çok hıçkırıyorsa Doğunca da çok hıçkıracak derler hakikaten benim oğlanda öyleydi hala hıçkırır emdikten sonra 😂😂 korkma ciğerleri gelişiyor ondan hıçkırıyor
Muhendisanne Efsoo benim de çok hıçkırıyor. Ritmik arka arkaya 5 10 kere hissediyorum. Doktoruma sordum çok normal dedi 😊 ama güzel bir şey mutlu oluyorum ben 😁🤩
Efsoo Benay10 Yaa😃😃doguncadamj?Ay cok tatli cikiyor o zaman sesleri😃ama yavrucak iste o.ben hickirinca rahatsiz oluyorum o napcak😂
Etekli Çok iyi birşey, ilk bebeğimde benmde cok hıckırıyordu. Doktora sordum ciğerleri genişliyo cok iyi emer dedi. Hakkatende dogdugu gün emmeye başladı ve emme refleksi çok kuvvetliydi. Yani sevinin hıckırıyosa iyi bişey ;)
Benay10 Efsoo çok umrumda değilsin diyor sana 😂 ben keyfimi bilirim sen çekmek zorundasın çekeyorsan neden yaptın diyor 😘😂😂😂😂
Fatmaykt Efsoo normal canım benimki de çok hıçkırırdı doğdu hala aynı karnında neyse çıkınca da öyleler 😂
Efsoo Fatmaykt vay be 😂yandim o zaman.benim bebisim yemeye cok tepki verir Cok haraketli.gormemis olcak galiba😂hemdde cok hickiriyor.bu kalsin bi yana.pop muzklere rahatsiz oluyo hemen baslar oynamaya.mozarta ise hic bakmaz haraket etmez😂oglum oglum cagiririm tepki vermez Git be yaramaz derken oynar😂oyle kipirdarki canimi acidar.gece sabaha kadar oynar😂insallah dogunca sakin bi bebek olur ya