Akademisyenanne Emel1234 olur mu canim oyle sey. İkili testte oce ultrasona bakiliyor. Bebegin olcumu yapiliyor. Sonra kan veriliyor. Degerler olcumlerle karsilastirilip bir sonuca variliyor. Nasil test yapmis o doktor bakmadan.
Emel1234 Akademisyenanne zaten değiştircem doktorumu hiç birseyden anladığı yok bugün düşüp bayıldım hiç bisey yapmadı kan değerim düşük triod var hiç ilaç bile vermedi
Akademisyenanne Emel1234 bence de gec olmadan degisin. Allah korusun size ya da bebege bisey olsa demekki ilgilenmeyecek.
Filizsen Ebrupty 11 haftalık olmak üzereyken kız olabilme ihtimali daha yüksek dedi bir kaç hafta sonra kesin sonuç alırım gittiğim de 17 haftalıkta şimdiye kadar öğrenmiş olman gerekirdi
Emel1234 Akademisyenanne zaten ikili test yaptı bana özürlü dedi nasıl olur hocam dedim orda yazıyor değil aaa ben yanlış görmüşüm dedi
Mutlu_anneee35 Ebrupty benim 12. Haftada kıza benziyor dedi doktorum kemik yapısına bakarak söyledi ama hep arkasını döndü göstermedi detaylı ultrasonda gösterdi kendini prensesim 😊😊