Kızlar pazar gecesi saat 4 te uyandım kanlı bir akıntım gelmiş hatta burada post bile açtım bununla ilgili😂 hafif hafif sancılarım da var tabi ama sabah yedi te kadar bekledim sonra eşimi uyandırıp 7.30 gibi hastanedeydim açıklık muayenesinde 2 cm açıklık var yatıralım ilerlemezse çıkarsın dediler tamam dedim tabi bende sancı var ama doğum sancısı gibi değil hafif yani nst de sancılarım en fazla 60 ı görüyor ben bu sancıyla dogurmam buradan çıkarım dedim saat 14.15 te tekrar acıklıgıma baktırmak için ebeyi çagırdım 3.5 cm dedi ben şok oldum tabi bu sancıyla açılma nasıl oluyor diye neyse kızlar en son akşam altıda tekrar açıklığa bakıldı 5 cm dediler dogumhaneye indirdiler orda bekleyecektim artık yarım saat ya geçti ya geçmedi ebe tekrar baktı açıklığa 7 cm suyunu patlatacam ıkınma hissi geldikçe ıkın dedi tamam dedim suyumu patlattı odadan cıktı sancılarım artmıştı artık ne kadar geçti bilmiyorum ama kısa bir süre sonra ben geliyor diye bağırdım bu kadar hızlı ilerlemişti çok şükür 19.30 da prensesimi kucağıma aldım allah herkese nasip etsin inşallah ikinci prensesim geldi ❤❤ meryem ana otunu hurmayı ve yürüyüşü tavsiye ediyorum herkese ben çok faydasını gördüm allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏😍❤