Duuyguum Bebisim_1208 normal değil gibi çünkü bebeğin kilosu falan haftasını gösteriyor haftasıyla uyumlu değil canım başka dr a git istersen yada şeker ölçümü yaptır allah korusun
Muallimehanim Bebisim_1208 Eğer gebelik şekeriniz varsa erken doğum,bebek anomalisi gibi şeyler oluşabiliyor. Dikkat edilmesi gereken bir durum. Aryıca ne kadar iri olsada genetik olarak bu sayı fazla. Yani düz hesap yaptığımızda 5 kiloya yakın bebek doğar nerdeyse 😕
Bebisim_1208 Muallimehanim resimag.com/-sil/81eee3d32fb1c6d0f256c88592a5eb26 Ya çok iri görünmüyor da
Havva1212 Banada fazla geldi ben 16 haftalıkken 150 gramdi arada ne kadar var burda hep okudum 20/21/22 hafta olan anneler bu şekilde. Bence sen başka doktora git canım. Insallah ciddi birşey yoktur ama için rahatlasin
Muallimehanim Bebisim_1208 Ultrasonda görünen yanıltır canım. Sonuçta ölçüm yapıyo cihaz. Bence ihmal etme önemli bi mevzu çünkü
Nurdem33 Bebisim_1208 canım ben bugün gittim Dr 163 gr dedi ki ben 16 haftalığım yaşım dan ötürü korkuyorum şekerden bence sen başka bir Dr daha görün normal değil yani
Esenn1 Bebisim_1208 Benim 22 haftada 480 gramdı doktorum normal olduğunu söyledi senin ki biraz fazla gibi doktorun bişey dedi mi?
Nurdem33 Bebisim_1208 en iyisi canım içinde kuşku kalmaz en azından Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu🙂
Paapaatyaa Bebisim_1208 acaba yanlış mı anladiniz . Çok fazla cunki . Ben 21.Haftada ayrıntılı ultrasona girdigimde bebeğim 310 gr di