Tugraninannesi Busrakuccuk meraba İzmit merkezde mi yaşıyorsunuz bende gölcükten yazıyorum mayıs ta doğum yapacağım kaç haftalık gebesiniz
Tugraninannesi Meraba Büşra Hanım inşallah mayısın ilk haftası normal doğum gözüküyor gölcük den yazıyorum İzmit merkez mi
Havaa Bende mayıs Allah izin verirse sağlıklı bir şekilde herkese sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin Bende Adana
Fatma373737 Havaa Pazartesi gittim sonra doktora inanmadım başka doktora gittim oda kan aldı 3 tüp idrar testi Cumartesi aç karnına erken saatte gel dedi
shdemir Tugraninannesi 27+3 sezeryan olucam normaldogum tarihim 21 mayis. Sezeryanla 10 gun once olucak
DenizGmYurtta Benimde mayıs 24 görünüyor Allah kısmet ederse şimdiden normal doğum olup olmayacağı belli oluyor mu bnde normal doğum istiyorum
Busraaras Merhaba 29+1 haftalığız tahmini doğum 15 mayıs inşallah normal doğum yaparım allah herkesin gönlünde olanı yaşatsın bu arada istanbuldan katılıyorum ☺
Svde Arkadaşlar sizdede çatı ağrısı oluyor mu bu haftalarda? 28. Haftadayım sağ tarafıma ağrı giriyor sizdede oluyo mu
aylinss Svde ben bugun sabah uyandigimda oyle bir agri hissettim ama cok enndiselendirmek istemedim kendi mi gun icinde de agrim gecti. Umarim sikintili bir durum yoktur.