Gaziantrp Arkadaşlar Gaziantep de normal doğum ne kadar acaba şu an özel Bi kliniğe gidiyoruz hastane secicez ona göre gelicem ama fiyatları merak ediyorum bilgisi olsan var mı acaba?
Seyemm Cnm ben ncr hastnesine gidiyorum normal dogum da sezeryan dogumda bir gece yatis olarak toplam 1000 tl diye biliyorum gecen sene oleydi tabi degismediyse
Reparista Seyemm canım bizde bir ara ncr ye gittik bu yıl artmış fiyatlr yanılmıyorsam 1000in üzerindeydi
balasininanasi Ben Sankoya gidiyodum normalde sezeryanda 2350 dediler canim. Doktordan doktora degisiyo mu bilmiyorum ama. Ncr de benim eltim çalışıyo. Ona sordurdum orda da 1500 müş. Bütün doktorlarda ayniymis
zeynepdas Dün aradım Medikalparkı Sezen hanım için 2500 dediler dün aradım ben de. bunun içinde oda süsleme de yok. öğretmen polis ve TMMOB a üye mühendislere ücretsizmiş
zeynepdas mühendislere falan mı yüzde 10 indirim var* ondan hiç söz etmedler. orman ve su işleri personeline yüzde 15lik bir indirim varmış ama ayaktan tedavide geçerliymiş. doğum ücretinde indirim olmaz dedi
zeynepdas şeyma bu arada süslemede mini bir paket ücretsiz dedi. kapı süsü anne yatağı süsleme var dedi. ama içeriğini net bilmiyorum biliyorsan ya da öğrenirsen yazar mısın. bebek yatağı giydirme ve cibinlikler olsa çok iyi olur
seymaaygunsafca zeynepdas valla biz sorduk doğumda %10 indirim var dediler muayenede %20ymis Birde ayrıca medical park makine mühlerine süsleme karanlıklar ücretsiz dedi
seymaaygunsafca zeynepdas yine tmmob üyelerine %10 indirim var cnm her müh degil illa o üyelik olması lazmmis
seymaaygunsafca seymaaygunsafca ikramlar var onu hazırlıyorlar oda makine müh ücretsiz dedi anlasmasi öyleymis
seymaaygunsafca Esranin_pasasi doğum.ucretsiz olur mu 😊 oda süslemesi ücretsiz tmmob üyeliği olan müh öğretmenler ve polislere