Neslihansss Merhaba 23 haftalıgım karnımda gram çatlak olmadi ama göğüslerim dehşet yaa hem simsiyah oldu hemde çevresi siyah çatlaklarla doldu beyazda değil nasıl geçicek bunlarrr bana birşey önerin lütfen 🙏🏻
mf_ozturk Neslihansss benimde karnimda bi tane bole yok catlak ama goguslerim cok sisti o yuzden biraz catlak var ama takmiyorum cok bosver sende bebegin icin bunlar sonucta dogumdan sonra gecer insallah😊
Iremgokce Neslihansss siyah çatlak nasıl oluyor onu anlamadım canım koyu kırmızı gibi mi göğüslerin çok büyüdüyse ondan olmuştur yapısal birşey üzülme
kursadecmel Neslihansss yemin ederim banyoda kendime bakmaya korkuyorum kendimden tiksiniyorum gögüslerimi gördükçe. O kadar siyahlaştı ki iğrenç iğrenç 🤢
Badevehande Benimde aşırı kaşınıyor morla kırmızı arası bir renk oldu göğüs kremi lansinoh sipariş verdim gelmesini bekliyorum 😢
Edaservet09 Benimde hiç bir yerimde çatlak olmadi sadece göğüslerde oldu kahverengi gibi böyle rengi şimdi 36 haftalık hamileyim ve rengi hafiften açıldı
mf_ozturk Neslihansss benimde bi anda oldu ama napalim ya yapcak bisey yok basta bende ayni tepkiyi vermistim😅