Mukaddes45 Selam arkadaslar bugün itibariyle tam 19 olduk geçen hafta iki aksam kasıklarımda hafif vurma gibi hissettim fakat bir hafta geçti bir daha hissedemedim normal mi?
Duuyguum Mukaddes45 bende 19+4 üm önceden içimde hareket ettiğini hissederdim şimdi sadece tekme mi atıyor baloncuk mu patlıyor öyle birşey oluyor o kımıldamalar içimde balık yüzüyor gibi olduğunda çok güzeldi onu hissedemiyorum bende
ZehraAlbayrak Mukaddes45 20. haftadayim bende yeni yeni hissediyorum. Boyle pit pit bisiyler atiyo sanki ozellikle egilince sıkışıyo heralde 😀
Sedayldzl__ Mukaddes45 bende bende ne cinsiyet nede hareket sanki karnim arada bir boyle geriliyor hafif hafif ama hareketmi bilmiyorumm 🤭🤭yarin kontrolumuz var rabbimden her zaman hayirlisini istiyorum bakalim yarin cinsiyet ogrenebilecekmiyiz 🤲🤲🤗 rabbim herkese hayirli saglikli bebişler versin ..
Mehsu Bende çok merak ediyordum canım 17+2 yiz 2 3 gündür hissetmeye başladım ilk hamilelikte doktorum 5 aydan önce biraz hissetmen zor demişti ama oğluşum acele etti inşallah sende bir an önce hissedersin ama korkma erken daha 😊😊
Minikhamsim Mehsu bende 17+3 üm hiç bişey hissetmiyorum sanki içimde hiç bişey yok bende hissetmek istiyorum 😓😓
SevdaLinkaaa Ben ilk 22 de hissettim ,gitgide kuvvetlendi. Kişiden kişiye değişiyor ,inşallah en kısa sürede hissedersiniz .😇
Mehsu Minikhamsim belki farkedemiyosundur canım böyle kelebek gibi yada böcek yürür gibi seninde ilk bebişse belki farkedemiyosundur çünkü benimde ilk ve bi süre emin olamadım bide her bebek aynı değil hatta kimisi hareketten çok kabarıp yerini belli edip çekiliyormuş 😊 ben doktoruma ayda bir gidiyorum yada 3 haftada bir ama neredeyse anasağlıga haftada bir gidiyorum evim yakın olduğu için ve ebe çok yardımcı oluyor yerini filan kontrol ediyor kalp atısını dinliyoruz içim rahatlıyor fazla eyfamlı bir hamiş olarak 😂
Badevehande Mehsu en azından daha az telaşlıyım mutlu herhalde diyorum darısı isteyen herkese olsun❤️
Sinm Sedayldzl__ canım bizde cinsiyeti öğrenemedik ayrıntılıyı bekliyorum hareket bende hissetmedim ya da anlamıyormuyum acaba diyorum nasıl bişey oluyor merak ediyorum 😊
Duuyguum ZehraAlbayrak benşmde hep oturur vaziyette öne doğru eğilince oluyor yatarken falan hiç hissetmiyorum