Alihaktaninannesi babymomm bende sezeryan oldum hiç kum torbası konulmadı sadece bi kere doktor kendisi karnıma hafif bastırıp kanamamin ne derecede olduğuna baktı o kadar o gece ayağa kalktım zaten akşam 8 9 arası olmuştum gece 3 de ayağa kalktım ertesi gün dik otyrmaya başladım 2 ve 3. Günü zorda olsa kalkıp yatması yürümekte zorlanmiyodum daha sonra bı haftalikken bebeğim kuveze alındı sarılıktan ve hastanede kosabilecek derecedeydim sizinkisi biraz daha zor olmuş sanırım kaç kilosunuz onun etkisi cokmus
babymomm Alihaktaninannesi kiloyla alakası yok 72 kilo ile doğuma girdim intdende bakarsanız kum torbası tercih eden hastahane cok karında şişlik olmasın kanama rahat olsun diye hemşireler saat başı geliyor onlar kontrol ediyor doktor karın bastırmayla hiç uğraşmadı daha doğum yapalı 1 ay geçerken ben 12 kilomu verdim pis kan gidince karnınızın indiğini görüyorsunuz hemen zaten sezaryan olmama rağmen hastahaneden cıkarken karnım kücücük kalmıstı
Meryemabf Mucizemibeklerkenm Valla ben normal doğum yaptım 14 ay önce depend gibi bir mükemmellik yok şimdi tekrar doğum yapcam ve gene depend alcam o sıralar sezaryen yapanlarda depend kullanımı için baya memnundu yani mutlaka alın
babymomm Alarasel oluyor canım ilk odaya geldiğinde hasta bezi takılı oluyor onu cıkardıktan sonra aşırı kanaman oluyor pedle yatağa geçer ve sürekli değiştirmen gerekecek değiştirmek için de ayağa kalkman çamasırı değişmen falan depend büyük rahatlık
Berfe Mucizemibeklerkenm ben sezeryan Doğum yaptım kanamam çok olmadı normal ped kullandım bir iki gün gece pedi sonra gündüz pedine geçtim
GulsahMulayim Alarasel hahaha 😄 bazen düşünüyorum daha almadım ama en büyüğü olur inşAllah diye 😱🤫🤭😂😂
ysrezgi Ben de sezeryan Doğum yaptım bu yazılanların hiçbirini yaşamadım ilk gün hasta bezi kullandım ertesi gün normal pede geçtim.kum torbası konmadı karnıma kimse bastırmadı. Doğumumum ertesi günü de ayağa kalktım ağrılarım 3-4 gün içinde geçmişti. 🤷🏼♀️
Alarasel ysrezgi ayy ne gzl😍😍inşAllah bnde hemen toparlanırım ya inşAllah cnm. Spinalmşydi epiduralmi peki
ysrezgi Alarasel zaten antibiyotik vermişlerdi onun bir kutusu bitince baya ağrılar geçmişti. Tabiki ayaklandım dediğim çok ev işi falan yapmıyordum ama rahat hareket ediyordum.. belimden uyuşturuldum adını tam olarak bilmiyorum ☺️☺️siz de inşaallah sıkıntısız atlatırsınız☺️