Esqes 7+3 günlük hamileyim kızlar geçen haftalarda çok iyiydim bu hafta midem çok bulanıyor sabah akşam her an bulantım var ne iyi gelir siz de durumlar nasıl?
Glc1503 Esqes benim 10. Haftada kesildi çok şükür. Mide bulantısından nefes alamazdım o dereceydi. Ne yaparsam yapayım iyi gelmiyordu ve yiyip kustuğum için hep açtım🥵 biraz sabret geçiyor eninde sonunda
Kupyldzz Aynı sıkıntı bendede 6 haftadan itibaren başladı suanda 11 +1 hamileyim aynı şekilde devam ediyor denemediğim şey kalmadı serum bile ise yaramıyor. Bol yatın hafif beslenin.
Demettds 38.haftamdayim hala mide bulantısı yaşıyorum istisnasiz hergün Allah yardımcımız olsun bunye meselesi sanırım
Linesarye Esqes bende oluyordu 5ci haftadan başladm cok kotuydym ne denedysem olmadi 4ci ayma girmemlw kesildi cok sukur ama ne yaprsan yap işe yaramıyor
Nnurmehmet Aynı sorun bende de var 5+5 günlük hamileyim 2 gündür inanılmaz bulantı yaşıyorum sürekli iştahsızlık da var cok Hiçbirşey yiyemiyorum ögrendigimden beri kilo verdim hatta ALLAH yardımcımız olsun inşallah 🤲