Lamelif Ben daha 25. Haftadayım sebamed çatlak önleyici krem kullanıyorum. 13. Haftadamdan beri kullandım. Şimdilik birşey yok ama daha erken karnım yeni yeni büyüyor zaten. Siz ilk çatlakları ne zaman farkettiniz ??
Aysgeulburakk Lamelif karnım hiç buyumedi hep yağ sürdüm seviniyordum catlamayacagim diye. 30 dan sonra çatır çatır çatladim 😂
Ksknsy 27 + 4 günlük hamileyim 5 tane karışım yağ kullanıyorum şimdilik bir çatlağım yok ve karnımda baya büyüdü yani inş çatlamaz 😊
Ksknsy Sarı Kantoron, buğday yağı,üzüm çekirdeği,kayısıçekirdeği, ve limon ve birazda hint yağı koydum ben bunları yüzüm için almıştım ama göbeğime ve göğsüme kullanayım dedim 18. Haftadan bu yana kullanıyorum ne kıllanma nede çatlak hala birşey yok
DuyguZulkarogluavu Arkadaşlar ne bulursanız sürün bol bol nemli tutun vücudunuzu.. ben lierac ve elanxyl çatlak kremi kullanıyorum fakat sarı kantaron yağı da devamlı sürüyorum her banyoda bebek yağı ve zeytin yağını karıştırdım onu sürüyorum.. düzenli yapın gün içinde aklınıza geldikçe bişiler sürün ben 37 haftadayım 1 tane çatlağım yok .. yok genetik falan demeyin annemin dolu ama bakmamış kendisine siz sürün sürenildiğiniz kadar bakın hiç bişi olmayacak sadece yağlar yeterli değil profesyonel catlak kremleri şart onların içinde farklı Ürünler var sonuçta vücûd sizin çıkartıp atamazsınız o yüzden ne kadar dikkat ederseniz o kadar iyi derim
PembeLia Bestezdemir Son ana kadar çatlamayıp, sonra çatlamasıda çok zor seviniyorsun çatlamadım diye son ana kadar.😳
bebiss1 benim önerim sakin kasimayin ellemeyin bile kasindi zaman dayaninin kasininca yirtiliyomus diyolar bebim 3.bebisim bu badem yag kullandim ama her gün banyo eden birisiyim her sabah banyodan sonra sürdüm hic yirtilma yok bende ablamda cok var kasinmis oda kasimis kasidikca yirtilmis diyo oda cok bakardi kendisine nasil olduysa birde bol bol su icmek önemli ben cok su icen birisiyim