Dilarabaydar Honey_isss benim kanala inmiş yürüdüğüm zaman baskı ağrı hissediyorum kasıklarımda başka birşey olmuyor oturunca geçiyor 39+6olduk doktor zaten söylemesi lazım kanala inmiş diye söylemiyorsa da sen sor canım kanala inince doğum yakın diyorlar çünkü
Eren1merve Honey_isss aynı günümüz benim karnım az bişi aşagı indi kaldı ole bacak kramplarım agrılarım felaket ne anlama gelıyo bilmiyorum baska da hiç bi belirtimiz yok l🤷♀️🤷♀️
Honey_isss Dilarabaydar persembe günü kontrolüm var ınsallah ınmıstır bazen kasıklarımda agrı oluyor inşaallah o güne kadar inmiş olur ya dua edin benim içimde
Honey_isss Gulgulcan yani bunun yürüyüşle oturma kalkmayla ilgısı yok dımı tamamen rabbimin takdırı 😏
Gulgulcan Honey_isss Valla onu tam bilemiyorum arkadaşımın 37. Haftada indi 2 güne kalmadan doğurdu net bi şekilde anladı aşağı kaydığını çok fazla yürüyüş yapan biri değil kendisi dediginiz gibi kaderinde normal doğum yapmak varmış demek Allah ın takdiri
Honey_isss Eren1merve benımde bazen akşam kasıklarım agrıyo bebek kasılıyor başka bısey yok insan sitres yapıyo
Serpilll Honey_isss canım bende 39+4 üm arada hafif mide bulantısı oluyor kasıklara baskı oluyor kontroldede dedi doktr aşagı inmiş dye mide bulantsı kanala indgnn bi işaretymiş
Honey_isss Serpilll 30. Haftadan beri başaşağı bebegım ama nedense kanala inmıyor rabbim hayırlı bı Sekılde inmesini nasıp etsın
Ezoo Honey_isss 39.2 altıma ındıgınde agrı hıssedıyorum ama hastaneye gıtcegım zaman cocuga bısey oluyr ne agrım nede kıpırdama 😂 sızınde ölemı
Honey_isss Ezoo genelde akşamları bazende gündüzleri idrar torbamın üstünde epeyce baskı hıssedıyorm secde harketi yapıyorum eğilip kalkıyorum ama işte bence kanala ınmesinin tamamen Allah’ın taktiri ile alakası var ya😏