LoriLori 23 .haftadayiz anneler bizde,sag gogsumun alti dun ve eveli gun cok agrimakla birlikta sertlik ve icten kasilma vardi,suan yok ama cok sukur hareketlerinde bir sknti yok bu neden oluyor zaman zaman sizce?
Hem25 Kızlar kızlar e bebekte %50 indirim var bu sefer icine kıslıkları da koymuslar bence kacırmayın derim 3 aylık alt üst 19.90 aldım mesela cok uygun 💃🏻
Fasulyemmm Zeyneb96z 24+6 yız. Tek sıkıntımız zaman zaman olan karın arıları ve gece uyanınca bir daha uyuyamama. Sizlerde de oluyor mu? Birde ara ara tekmeleri kasıklarıma doğru yediğimde canım acıyor
Caydemir P2607 ben Vinalac kullaniyorum 2. Kutudayim iceriginde magnezyum var diye biliyorum. Bu yakinlarda kontrole gidecegim o zaman ileticem bakalim ne diyecek doktorum
P2607 Kızlar ya ben bu ara sık sık mesaneme tekme yiyorum ve inanılmaz kötü bir durum anlatamam aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Gnl0606 P2607 aynısını yaşıyorum bende.. sanki idrar torbama vuruyor gibi.. gece uyanmam inşallah diye dualar ederek uyuyorum😊 birde iki üç gündür kaburga altlarımda sanki batma gibi bi gis oluştu ne oturtuyor ne yatırıyor...birde dün ilk defa ayağıma kramp girdi😅çok şükür inşallah sağlıklı sıhhatli kuzularımız olsunda herkesin başına üç aşağı beş yukarı aynı şeyler geliyor demekki🙃
Busramerve Fasulyemmm biz 27 olduk kasık sancıları ve uyuyamama bende de var canım. Vücut kendini bebek doğduktan sonraki gece uykusuzluğuna alıştırıyor diye duymuştum
Hem25 Fasulyemmm normalde uyku bandı takıyor musun bilmiyorum ama canım ben gece bazen uykuya dalmaya gereksinim duydugumda onu kullanıyorum karanlık yapınca daha cabuk dalıyorum tavsiye ederim 😊
P2607 Gnl0606 ya gerçekten durum kötü olsada benzer şeylerin yaşandığını bilmek insana kendini normal hissettiriyo
Fasulyemmm Hem25 benim uyanınca ağrım oluyor veya oğlum hareket ediyor o yüzden tekrar dalamıyorum. Karanlığında bi işe yarayacağını sanmıyorum