Zeyneb96z Selamlar kızlar ya bi şey sorucaktım aynı haftalardayız diye ben şimdi 24+1 haftalıktayım uyurken sağ sol taraflara dönerken bi ağırlık oluyor ağrımı diyelim ne diyeyim bilmiyorum kalkarken falan alt taraflarda yada ayaklarımın arasında çözemedim sizdede oyle oluyormu yada oluyormuydu 🙄🤔Bu arada takip etsek buranı iyi olurdu haberleşirdik aynı haftalardanık ondan Busraoz Hem25 Glydn Toparlangeliyosun EUEUEU Yesimeliz Girlmom SelmAlper Demirleblebi Caydemir Ererer Alisannesi AsenaD Dudus Nesli07 Yazgii Zeyno16 Sayalcan Melisauzun minikhumacik MucizeAnnesi3545 Ozgemlym Gnl0606 Beeebbeek defne55 Nesli07 Zlmdemir Badevehande
Girlmom Glydn biz 24 haftalığız Ve merak ediyorum ne zaman yukarı çıkıcak bunun bide inişi var daha 😃
Demirleblebi Bende 6 kilo aldım. Bakalım asıl kilo bundan sonra alınıyormuş. Kilolu insanları şimdi çok iyi anlıyorum. Zormuş eğilip kalkmak. Çorabımı eşim giydirdi dün resmen eğilemedim😂
Ererer Zeyneb96z Canım 52 kiloyla hamile kaldım 23+1 oldum geçen hafta tartıldık ben şok 😋 60 olmuşum doktorum en fazla 10 kilo demişti 🤦🏼♀️
EUEUEU Zeyneb96z ay bilmiyorum artık telaşlanmakta istemiyorum belki 24den snra daha fazla hissederim diye.detylıda frlan harektleri normal çıktı birde
Busraoz Zeyneb96z Bunları yavaş yavaş alıyorum çünkü 7’den sonra çok yoruluyorsun hareket edemiyorsun diyolar. Ağustos sonu da inşallah beşik yatak vs aldık mı tamamdır💪🏼
Zeyneb96z Busraoz hmm diyosun🤔bende bilemedimki internetdede bakıyorum kafamda yazmışım 8ayımda sağlıkla yavaş yavaş alıcam zamanlada alınır alarlar artık yani))))