Mrvgk Hande46 hemşirelerimde çok saygısız hatta birini şikayet etcem ama adını bilemiyorum saygısız lüzumsuz kadın 😡
mk123 Alpase son olarak o peti peti yaparsinz kim çıkarsa😂 semih yancar ile ilgilide cok guzel yorumlr aldim o da megada, dr cok onemli detaylara takilmaniz cok iyi, sonucta paramızı veriyoruz hayrina bakmıyorlar bize, bakalim son duraginiz kim olacak😊
Alpase mk123 kesinlikle haklisiniz hayir birde benim yavrum tedaviyle oldu bin kat daha hassasim. Kararimi bildirecegim 😘🙏🏻
Ilknurcyhn Mrvgk Mrvgk bende ilk basta kararsız kaldim çok doktor gezdim murat bakacak a da gittim ama memnun kalmadim soğuk geldi bana kendimi rahat hissetmedim abdullah hocadan cok memnun kaldim
Ilknurcyhn Alpase ben öyle söyleyecek biri olmadığını düşünüyorum ama tabi takdir sizin ben memnun olduğum için önereyim dedim riskli risksiz demiyor sağolsun çok yakından takip ediyor beni 🤷♀️ inşallah istediğiniz gibi bir doktor bulursun canım
Alpase Ilknurcyhn ya inan yoruldum simdiden strese girdim hayir imkanim olsa baska sehirde doguracagim
[silindi] Alpase bende ilk doktoruma attığım mesaja cevap alamayınca hemen bıraktım o doktoru. Sonuçta önemli bir süreçteyiz. Mesajıma cevap alamayacaksam özele niye gidiyorum öyle değil mi ? Bence diğer doktorları deneyebilirsiniz
Edessanr Alpase ben bu sebebten 4 hastane 5 doktor değiştim canım çok zor ilgili doktor bulmak şuan çok şükür nerdeyse sarılıp içime sokasım var doktorumu