Naciyegormez haftalık hamileyim en son doktora iki hafta önce gittim cinsiyetini öğrendim sonra tatile geldik ben hareketini hiç hissetmiyorum kanamam ağrımda olmadı ama evham yapıyorum ayın 30unda tekrar doktor randevum eşim içini rahat tut diyor ama düşünmeden edemiyorum.. galiba biraz takıntılıyım..
07052019 Naciyegormez ben de 16 haftalık oldum bugün. Hareket olmaması çok normal. Hamileliğin en rahat dönemi diye bahsediyorlar bu dönemden zaten. İçinizi rahat tutun, içeride kendi halinde büyüyor Allahın izniyle 😊
Iremgokce Naciyegormez bencedr takıntısılısım canım o aylarda haraket hissetmen zor yani ilk gebelikte 22nci haftaya kadar yolu var en erkende 20de net hisseidliyormuş bende 17 deyim hala birşey yok arada değişik bir tık tık oluyo tekme değil ama farklı bir his ondan emin değilim 😂
_Kubraa53 Naciyegormez Canım hissetmemen normal bence. Bu kadar evham yapma. Cogu kişi 20.haftalarında hissetmeye başlıyo ☺️
SumAsel Naciyegormez canım 16 hafta hareketleri tam anlamıyla hissetmek için erken, ben de o zamanlarda hissetmiyordum sadece ufak seyirme gibiydi. 20 li haftalarda özellikle 24 ten sonra hissedersin. Hiç merek etme herhangi bir sorun yoktur inşallah :)