erensule selamlar 8 haftalık gebeyim(2.çocuğum). 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay inşallah sağlıklı bir gebeyim. eğerböyle bir durum yaşayan varsa merak etmesin ve üzülmesin.kimyasal gebelik sonrasıda sağlıklı gebe kalabiliyorsunuz inşallah. içinizi ferah tutun☺️ ben çok okumak istedim sağlıklı gebe kalanları kimyasal gebelik geçirdiğim dönemde sizede umut olsun🌾
Tugcem92 erensule ben ilk denememde hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş. Ve 5 aydır hiç korunmama ve denememe ragmen tekrar kalamadım :( sizin için çok sevindim inşallah allah bana da nasip eder
Nemoanne erensule Aynen bende kimyasal gebelik geçirdim ertesi ay hamile kaldım,şu an hamileyim. Kafanıza takmayın ,stres yapmayın deneyimlerim doğrultusunda ne zaman düşünmedim, hesap kitap yapmadım o zaman hamile kaldım diyebilirim
erensule Tugcem92 ben oğlumu 2017 de doğurdum ve tedavisiz asla hamile kalamazsın demelerine rağmen doktorların. sonra 2. gebeliğimde de ilk ayda kaldım ama kimyasal gebelik oldu. bir sonraki aya hamile kaldım. evet bazen zaman alır belkii hemen olur ama hayırlısı tabiki. sağlıklı olmaları. inşallah gönlünüzdeki hayrıyla gelir. siz refah olun. 😊 sağlıklı beslenin soğan kürü deneyebilirsiniz benim okuduklarımda çoğunlukla birde düşünmeyin(elde olmuyor pek ama) 🤷🏻♀️
Btlycl13 Tugcem92 canım ben kimyasaldan sonra ovulasyon testi aldım doktorum önermişti kadınların ayda 1 kez yumurtası catlıyor o günü bulman gerek şansın daha yüksek oluyor
Btlycl13 Bende ilk gebeliğimi kimyasal geçirdim 2.ayına tekrar hamile kaldım şuanda 13+1 haftalık hamileyim korkmanıza gerek yok doktorlar onu düşük olarak bile görmüyor sadece kimyasaldan ilk 3 ay sonrasını dikkatli geçirmeniz gerekiyor çünkü arkasından hemen hamile kalabiliyorsunuz
Tugcem92 Btlycl13 biliyorum canım aynen öyle yapıyorum yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz. İlk denemede olan şey nasip olmuyor işte aylardır..