Bysima Kızlar yenidoğandan itibaren kullanışlı bir bebek arabası önerisi olan var mı "travel olmayacak!
Busrakivanc Bysima Pierre cardin yehoo bebek arabası tam yatar baston daha kullanmadım ama çok severek aldım kabin boy sürgülü Yenidoğandan itibaren kullanılabilir ☺️
Eminebdk Bende bebek arabası alıcam ama travel düşünüyordum kötü bir özelliğini mi duydunuz acaba ? Ona göre bende fikrimi değiştiririm
Bysima Eminebdk kaba bir araba ben dışarı sık çıkıyorum arabamız yok toplu taşıma araclarina uygun bisey bakıyorum travildan bu yüzden vazgeçtim 2. Aparatı çocuk büyünce rahat edemiyormus dik duruşu yüzünden
Refyamat erensule bende doona almayı düşünüyorım ama cok pahalı geldi bize satmayı düşünürmüsünüz acaba
erensule Bysima doona çok kullanışlıydı stokkedende ben sıkıntı yaşamadım ama size farklı markalar daha güzel hitap edebilir arayışlarımız farklı olabiliyor ☺️
erensule Bysima her ürün herkesin bütçesine uymayabiliyor. fikir amaçlı söyledim edindiğim tecrübeleri aktarmak için. bendeçok anneden duymak isterdim zamanında çünkü. inşallah daha uygun ve kullanışlısını bulursunuz.