Senasybn DiplomaliEvHanimi koyu olmasından endişelenme gerçekten benimde adet başım zaman zaman koyu gelirdi ama hiç için rahat etmiyorsa bir muayneye git istersen
Fuldenk DiplomaliEvHanimi canım doktora git en yakın zamanda ne olur ne olmaz bende de oldu gittim progestan verdı. Yerleşme kanması fln da demiyo doktorlar düşğk tehlikesi olarak görüyor.
Denizkasalll Geçen ay benimde böyle olmuştu önce bu şekilde geldi ertesi gün yoğun adet gördüm bence çok fazla kafaya takmayın akışına bırakın ben öyle yaptım bu ay olursa olur olmazsa vakti var demektir😌
DiplomaliEvHanimi https://i.hizliresim.com/gP2nOb.jpg Acabami diyorum kizlar. Kana dönüşmezse doktora gidecem 5gun falan bekleyim
Medine2406 DiplomaliEvHanimi her ihtimale karşı yerleşme kanaması da olsa gitmen lazım belki de şuan hamilesin düşük yapiyosun git ve öğren bebeğim
DiplomaliEvHanimi Medine2406 hastane uzak bide esim para falan birakmadi yarin gorevden gelcek olacagi varsa olsun 😒😔😔😔 adete donusmezse giderim haftaya
DiplomaliEvHanimi Kbra7777 yaptim ama negatif yerlesme kanamasidir belki kanda bile varla yok arasidir kirmizi olmadigi surece korkmicam ins 😖 ama bu renk bana hep kalbi duran bebegimde oldugu icin kotu his birakio
DiplomaliEvHanimi Kbra7777 2.gunum. Adete 1hafta kala yumurtladim ya 8.gunum ovulasyonda cift cizgi goreli
Medine2406 DiplomaliEvHanimi bende sen ve varsa şuan bebegin bi problem yaşamasın diye git dedim canım çok belirsiz bir durum bekleyelim bakalım
sevinc46 DiplomaliEvHanimi bence mümkün deyil yerleşme kanaması adet gecikdikden sonra oluyor ben öyle biliyorum cünki bebek hamileliyin 5haftasında rahme tutunuyor sizde de daha adet gecikmemiş ve yumurtlamada gec olmuş
DiplomaliEvHanimi Medine2406 yaa agzindan bal damliooo. Biliyom cnm allah tazi olsun 😓 moralim birz bozuldu sdece ondan
Medine2406 DiplomaliEvHanimi ne demek canım hepimiz aynı durumu yaşıyoruz rabbim hayırlısını versin herkese 🙏🙏
Medine2406 @DiplomaliEvHanimi Ben de com stresliyim ya ara ara ağrı gelip gidiyor başım dönüyor sürekli
DiplomaliEvHanimi Medine2406 aglama krizine gircem nerdeyse. Esim gorevde burda kimsem yok dost komsu bile oyle olunca zor kafa dagitamiom
Kbra7777 DiplomaliEvHanimi stres yapma bence ayaklarını uzak keyfine bak iyi düşün sonumta hamile iken adet görende var film filan izle girme siteyede biraz yarını bekle canım hayırlısı olsun İnşallah