Kubra-91 Bursa Medicabil hastanesinde nst ücretini bilen var mıdır kızlar? Telefonda söylemiyorlar takipli hastaları olmama rağmen 😒
zcolak Kubra-91 ona ayrı ücret mi alıyorlar 🤔 hiç öyle düşünmemiştim Doğum ücretinin içinde olur diye düşündüm ben istanbuldayım bir sorayım haftaya kontrole gittiğim zaman
Kubra-91 zcolak evet bazı hastaneler ayrıca ücret alıyorlarmış bizimki de alıyormuş ama fiyat vermiyorlar sanki nst yi öğrenince hastane değiştiricez😏
zcolak Kubra-91 her şeyi maddiyata çevirmenin yolunu bulmuşlar 🤦🏼♀️Ben hem özele hem çapa tıp fakültesine gidiyorum. Vallla alıyoruz derse kızar sadece çapaya devam ederim.
Kubra-91 zcolak her şeye para ödüyoruz artık gerçekten🤷🏻♀️ Neyse ki 10 gün içinde muayeneye para almıyorlar
Kubra-91 Demettds bugün ilk kez bağlandım ben de postu açtıktan sonra gittim 30 tl ödedim belki sigortayla alakalıdır🙄
Bayananne Aso1212 canım benim de ilk hamileliğim bugün ilk defa nst ye girdim bebeğin kalp atışına bakılıyo 20 dk kadar bı cıhaza bağlıyorlar seni çekirge dorukta 36tl ödedim