babymomm YagmurDaskn hamile olmadan mı hayır 60 dım 72 ile doğuma girdim 1 ayda verdim sürekli göbeğimi streçliyorum minik kaldı inşALLaH zamanla o da gidicek
Merveykaya babymomm canım streç nasıl duruyor orda katlanmıyormu bende doğum yapalı 6 gün oldu sezeryan yerim hala ağrıyor nasıl sarabilirim
babymomm Merveykaya sezaryan yeri altta kalıyor ben göbeğimi sarıyorum bimden streç aldım onun boyutundan 3 kat dolanıyorum cok sıkma rahatsız eder katlama falan yapmıyor cıkardığında zaten orası aşırı terli oluyor gündem güne inceldiğimi farkettim
Tgt Yamuna korse falan bana çok pahalı geldi bende medical den baktım bantlı ayarlanabilir korse var kızlar çok hoşuma gitti aldım fikir olsun isteyene 50 lira inş bir ay sonra kullanmak nasip olur banada 🙏🏻
Ebrs Burcuaec benim doktorum 20 gunden önce kesinlikle izin vermedi canim. Dis degil ama ic dikislere zararliymış
Burcuaec Ebrs sanırım doktora ve duruma göre değişiyor canım en iyisi beklemek hastanede medikalci var en kötü ordan alırız hemen. Ameliyat olduğumda bir kadına hemen taktırmışlardı benim karnım yok diye gerek yok demişlerdi ama doğum farklı olunca merak ettim ☺️
Ebrs Burcuaec olabilir canimndogru diyosun, zaten karnin biraz insin diye kum torbasi konuluyor .yani bana öyle yapılmıştı 😊
yagmurtpl Burcuaec ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım, üzerinde yazıyor aslında şu an tam hatırlamıyorum, orda calışanlar da yardımcı oluyorlar